Η Αθηνά Βαγενά μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 για κάθε ζώδιο και κάθε δεκάημερο ! 

Ποια ζώδια ευνοούνται τον Οκτώβριο: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Ποιοι θα δυσκολευτούν τον Οκτώβριο: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ουδεκαημέρου.

Κριός

Α’ Δεκαήμερο: Τον Οκτώβριο κάνετε “ταμείο”, μετράτε τι έχετε, τι χάσατε, τι θέλετε να αποκτήσετε και αναθεωρείται αρκετές από τις αξίες και τα πιστεύω σας. Οι πιέσεις και οι ευθύνες δεν λείπουν αφού ο Κρόνος από τον Αιγόκερω εξακολουθεί να επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 24-25/3, σίγουρα ωστόσο θα μπορείτε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα να διαχειριστείτε με περισσότερη υπευθυνότητα, ωριμότητα αλλά και υπομονή τις καταστάσεις γύρω σας. Ο Οκτώβριος ωστόσο είναι ένας μήνας που χρειάζεται από την πλευρά σας να κάνετε μία πολύ καλή οικονομική διαχείριση, αφού η Αφροδίτη ανάδρομη από το Σκορπιό θα φέρει τις αναμενόμενες συγχύσεις και καθυστερήσεις με λογαριασμούς και υποχρεώσεις προς τρίτους. Η πανσέληνος στις 24/10 είναι πολύ πιθανό να σας βγάλει κάποιο έκτακτο έξοδο ενώ στο τέλος του μήνα θα νιώσετε πιο  ανεπαρκής και ακάλυπτοι στις ανάγκες σας. Στα ερωτικά σας προσοχή στα παρελθοντικά πάθη που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.  Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη στο α΄δεκαήμερο του μήνα.

Β΄Δεκαήμερο:  Ο μήνας ξεκινά με ανακατατάξεις για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες απογοητεύσεις και ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές σας συνεργασίες, δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστευεστε.  Η κοινωνική σας ζωή είναι πιο έντονη το διάστημα από 2-31 Οκτωβρίου και σε αυτό το διάστημα θα είστε και πιο δυνατοί για να διεκδικήσετε επιθυμίες σας.  Οικονομικές διευθετήσεις ευνοούνται το διάστημα από τις 18-25/10 όπου μπορείτε να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητές σας.

Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: Αρκετά έντονος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Οκτώβριος για το δικό σας ζώδιο. Στην πορεία του θα έχετε σημαντικές αλλαγές και αιφνιδιασμούς στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σας), θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο δικό σας δεκαήμερο από το ζώδιο του Σκορπιού. Αναθεωρείται σχέσεις και συνεργασίες σας,  σκέφτεστε μία επανασύνδεση, ή επανεμφανίζονται προβλήματα σε μία σχέση σας. Πάθη, χωρισμοί, επανασυνδέσεις και αστάθεια είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών του Οκτωβρίου δεν θα λείψουν όμως και οι ρήξεις με συνεργάτες σας , όμως αυτό είναι κάτι που ήδη το περιμένετε γιατί τα δείγματα σας έχουν ήδη δοθεί.  Η Πανσέληνος του μήνα στις 24/10 γίνεται στο δικό σας ζώδιο και στο δικό σας δεκαήμερο.  Η τάση που σας περιέγραψα παραπάνω θα κορυφωθεί περισσότερο, κάποιες σχέσεις σας θα αλλάξουν μορφή, θα αλλάξετε όμως και εσείς οι ίδιοι.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος ξεκινά με σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην εργασία σας, όπου οι ρυθμοί σας αλλάζουν. Νέες συνεργασίες ξεκινούν, το πρόγραμμα σας είναι αρκετά πιεστικό και χρειάζεται να κάνετε μία καλή διαχείριση για να τα προλάβετε όλα. Αποφύγετε τις κόντρες σε επαγγελματικούς χώρους  το διάστημα από τις 10 -31 Οκτωβρίου και να αναμένετε ότι αυτό το διάστημα σας κάνει αρκετά μαχητικούς και διεκδικητικούς σε θέματα καριέρας.  Πιο ρομαντικό γίνεται το κλίμα της καθημερινότητάς σας το διάστημα από τις 18-25/10 όπου θα μπορέσετε να είστε πιο εκφραστικοί με τους ανθρώπους που σχετίζεστε, θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και συναντήσεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα