Ο Φεβρουάριος είναι ένας αρκετά πιο ομαλός μήνας, ο οποίος φέρνει αρκετές διεργασίες σε συλλογικά περιβάλλοντας, προσφέρει όμως και μία σημαντική ανακούφιση μετά τις δυσκολίες που βιώσαμε στον πρώτο μήνα του έτους.


Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 10/2 στο ζώδιο του Υδροχόου (15ο)  και κρίνεται θετική αφού παρατηρούμε την συμμετοχή του Δία στο Φαινόμενο. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου  θα μπορούν να γυρίσουν μία νέα Σελίδα στη ζωή τους.


Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19 Φεβρουαρίου στην 0ο της Παρθένου, σε αυτό το φαινόμενο βλέπουμε την θετική συμμετοχή του Ουρανού. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου έχουν σημαντικές αλλά και θετικές εξελίξεις με αυτό το φεγγάρι.


Ο Ερμής, ευνοεί τις επικοινωνίες των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων και των Κριών, Λεόντων, Τοξοτών ως τις 14/2 γιατί θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, συνάμα βλέπουμε την κοινωνική μας ζωή να είναι πιο δραστήρια. Στο υπόλοιπο μέρος του μήνα, με τον Ερμή από τους Ιχθύς δεν λείπει η έμπνευση, το όραμα, αλλά και οι διχασμοί αφού ο Ερμής θα κινείται στον ονειροπόλο και ευφάνταστο Ιχθύ. Στο δεύτερο μισό του μήνα όμως, οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι μπορούν να δουν μεγαλύτερη εύνοια στις επικοινωνίες τους.


Τυχεροί στον έρωτα αυτό το μήνα θα σταθούν οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι,  Σκορπιοί, Ιχθύες.  Περισσότερη άνεση στα οικονομικά θα έχουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Τοξότες και Δίδυμοι.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Κριός

Κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά όσον αφορά στα επαγγελματικά σας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες για αργότερα καθώς ο μήνας μπορεί να φέρει κόστος σε προηγούμενες αμέλειες. Αισθηματικά αρκετοί από εσάς περνάτε στο επόμενο στάδιο της σχέσης σας, έστω και υπό πίεση λόγω ορισμένων συνθηκών. Οι ελεύθεροι φροντίστε να μην παρασύρεστε από στιγμιαίους ενθουσιασμούς και μην κάνετε σενάρια που δεν θα ευδοκιμήσουν. Οικονομικά κερδίζετε υποθέσεις που σας απασχολούν το πρώτο μισό του μήνα, ενώ το δεύτερο, αναγκάζεστε να είστε πιο συντηρητικοί και πιο επιφυλακτικοί όσον αφορά στα έξοδά σας! Υπολογίστε και τον αστάθμητο παράγοντα στις δραστηριότητές σας, αλλά μην αποφεύγετε κάποιες απαραίτητες διαδικασίες που σχετίζονται με την πρόοδο και την ευημερία σας.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το προσωπικό σας περιβάλλον λειτουργεί θετικά απέναντί σας και μπορεί να σας βοηθήσει σε υποθέσεις που σας απασχολούν, έστω και αν αυτές δεν σχετίζονται με αυτό. Το πρώτο μισό του μήνα είστε περισσότερο επιφυλακτικοί όσον αφορά στις συνεργασίες, στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σε ότι προϋποθέτει αλλαγή συμπεριφοράς. Αισθηματικά όμως υπάρχει αισθητή βελτίωση και είναι στο χέρι σας να συμβούν πολλά από όσα επιθυμείτε. Προσέξτε όμως την υγεία σας και ότι προϋποθέτει ριψοκίνδυνες ασχολίες. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή μορφωτικούς σκοπούς. Όσοι αποφασίσετε μια μετακόμιση, φροντίστε ώστε η νέα σας βάση να πληροί τα κριτήρια για τα οποία την έχετε επιλέξει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Μελετήστε τις επόμενες κινήσεις στην εργασία και ασκήστε όλες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να επιτύχετε υποστήριξη και αποτέλεσμα στους στόχους σας. Είναι ο μήνας που σας επιτρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς, έστω και αν μερικές φορές αισθάνεστε ότι υπερβάλετε τις δυνατότητές σας. Αισθηματικά φανείτε συγκαταβατικοί και ουσιαστικοί, επικοινωνιακοί και ευχάριστοι, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν στιγμές έντασης και δύσκολης συνεννόησης. Οικονομικά μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί στις επιλογές σας, στη διαχείριση της περιουσίας σας και στους στόχους σας. Κάθε νέο εγχείρημα όμως, χρειάζεται σοβαρή προετοιμασία για να αποδώσει τα αναμενόμενα. Προσοχή σε ταξίδια, μετακινήσεις και αναβολές σχεδίων.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Το πρώτο μισό του μήνα σας θέλει δραστήριους και ακούραστους. Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας φαίνεται να μεταβάλλετε κατά περίσταση και να χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλά διαφορετικά θέματα ταυτόχρονα. Φροντίστε να ξεπεράσετε εμπόδια, να εμπιστευθείτε το ένστικτο και την εμπειρία σας και να γίνετε περισσότερο οργανωτικοί από ότι στο παρελθόν. Το δεύτερο μισό του μήνα εξυπηρετεί περισσότερο τα προσωπικά και αισθηματικά σας θέματα. Είστε πιο αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας και πιο καίριοι στις αποφάσεις και στις ενέργειές σας. Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες και να οργανώσετε καλύτερα τη βάση και το σπίτι σας. Μικρές ενοχλήσεις υγείας ξεπερνιούνται με μικρή προσοχή και περισσότερη σχολαστικότητα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα