Η Αθηνά Βαγενά μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 για κάθε ζώδιο και κάθε δεκάημερο !

Ο πιο γιορτινός μήνας αγάπης είναι εδώ , φέρνοντας μαζί του γέλια, χαρές, μελωδίες, αγάπη αλλά και σχέδια για ένα νέο έτος! Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τον τελευταίο μήνα του 2018 και αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα άστρα είναι με το μέρος μας, αφού ο Δεκέμβριος 2018 αναμένεται στο σύνολό του ένας θετικός μήνας, προσφέροντας ευκαιρίες λίγο πολύ σε όλους μας.

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018, για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας για να έχετε μία πιο ξεκάθαρη και αναλυτική εικόνα για την επιρροή που δέχεστε από τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα. Μην ξεχνάτε να δείτε και τις προβλέψεις 2019 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο <<

Κριός

Αγαπητοί μου Κριοί σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ο Δεκέμβριος να σας οδηγήσει σε ένα αισιόδοξο καλωσόρισμα του 2019 γεμάτι υγεία, αγάπη, δύναμη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου σε βίντεο ή και γραπτά!

Α’ Δεκαήμερο: Μήνας «σταθμός» για νέες δημιουργικές ενάρξεις, διαθέτοντας πλέον την γνώση και την εμπειρία του χτες και γνωρίζοντας τον τρόπο για να δομήσετε καλύτερα τους στόχους σας … Ακριβώς αυτός είναι ο τίτλος του Δεκεμβρίου για εσάς αγαπητοί μου Τοξότες. Ο Κρόνος ολοκληρώνει την πορεία του στο 1ο δεκαήμερο του Αιγόκερω και απαλλάσσεστε από τις προκλήσεις και τα προβλήματα που σας είχαν ταλανίσει το τελευταίο διάστημα. Ο Δίας από τον Τοξότη, σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, σε επαφές, συμφωνίες, νομικά ζητήματα, πολλοί όμως θα θελήσετε αυτό το μήνα να κάνετε και ένα μακρινό ταξίδι, ή θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ιδιαίτερα κοντά στις 21/12 που ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε κερδισμένοι  την περίοδο 2-17 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη από τον Σκορπιό επηρεάζει θετικά το δεκαήμερό σας. Κάποιο «τυχερό» έσοδο ή μία ανακούφιση οικονομικά θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο ωραία τις γιορτές σας. Ευνοούνται και οικονομικές διαπραγματεύσεις / διακανονισμοί. Τέλος, η Πανσέληνος που γίνεται στις 22/12 εντείνει τις ευαισθησίες σας, αλλά σας φέρνει πιο κοντά και ουσιαστικά με την οικογένεια. Είναι και η περίοδος που συνειδητοποιείται ότι πρέπει να αφήσετε πίσω τις πικρίες του παρελθόντος.

Β’Δεκαήμερο : Ο γιορτινός Δεκέμβριος σας βρίσκει αισιόδοξους, κεφάτους, δημιουργικούς, με περισσότερη επαγγελματική κούραση, αλλά και με περισσότερα χρήματα στα χέρια σας. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 7/12 στο ζώδιο του Τοξότη, θα σημάνει την έναρξη μίας νέας σημαντικής συμφωνίες, ή ενός σχεδίου, που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, αν και θα κουραστείτε για να μπορέσετε να το ολοκληρώσετε. Συνάμα, είστε επεκτατικοί κάνοντας πλάνα για τη νέα χρονιά που έρχεται ή προετοιμάζοντας και κάποια μετακίνηση. Το διάστημα από τις 23-29 του μήνα είστε αρκετά εξωστρεφείς, με πολλές επικοινωνίες αλλά και μετακινήσεις που θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας και θα σας μεταδώσουν χαρά. Ο Ερμής από τον Τοξότη σε ορθή πλέον φορά, σας δικτυώνει αλλά και σας κάνει να φιλοσοφείτε τη ζωή  λίγο διαφορετικά … Στα οικονομικά σας δέχεστε εύνοια από τις 12-28/12 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού, όπου πραγματικά μπορείτε να πάρετε μία σπουδαία ανάσα που θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο ανέμελες γιορτές (αν σας οφείλουν χρήματα από εργασία, θα τα λάβετε). Από την άλλη πλευρά ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειας σας και ιδιαίτερα το διάστημα 3-17/12 σας κάνει να τρέχετε για όλους και για όλα γεγονός που σας εξαντλεί. Καθώς οδηγούμαστε στις τελευταίες ημέρες του έτους, αρχίζετε σταδιακά και δέχεστε την εύνοια του Δία από τον Τοξότη, που διευρύνει τους ορίζοντές σας, από την άλλη πλευρά όμως, δέχεστε και την επιρροή του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Με λίγα λόγια, αποχαιρετάτε το 2018, γνωρίζοντας καλά ότι ευκαιρίες σας δίνονται (και αναμένονται και άλλες), για να μπορέσετε όμως να τις αξιοποιήσετε σωστά, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος ξεκινά με εκπλήξεις αλλά και ανατροπές που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Η Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό δηλώνει ότι τα απίθανα, γίνονται πιθανά και ότι η προσωπική σας ζωή αλλά και ο τομέας των σχέσεων βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών . Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να περάσετε καλά, να απελευθερωθείτε από ότι δεν σας επέτρεπε να είσαστε ο εαυτός σας…  Στον αισθηματικό τομέα απολαύστε τη στιγμή χωρίς να έχετε μεγάλες προσδοκίες σταθερότητας (αν είστε ελεύθεροι) ενώ οι δεσμευμένοι διατηρήστε τις ισορροπίες (αν πραγματικά αξίζει). Η ερωτική λίμπιντο χτυπάει κόκκινο μετά τις 28/12. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θα καταφέρετε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα να ελιχθείτε και να βρεθείτε κερδισμένοι (ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα).

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα