Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και η επιρροή της στα ζώδια!
 
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 η Αφροδίτη αφήνει το σπίτι της, το ζώδιο του Ζυγού, για να περάσει σε αυτό του Σκορπιού, μια θέση στην οποία ο πλανήτης αυτός βρίσκεται σε αδυναμία και θα παραμείνει εκεί ως τις 7 Ιανουαρίου 2019 φέρνοντας υπόγεια παιχνίδια εξουσίας τόσο σε ερωτικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις, αλλά και γενικότερα τάσεις χειραγώγησης, κρυφά κίνητρα και απολυτότητα. Το πάθος, η επιθυμία για βαθιά ένωση με τον Άλλο και η συναισθηματική ένταση θα κυριαρχήσουν.
Σε πρώτο πλάνο έρχονται και οικονομικά ζητήματα, συμφωνίες και συναλλαγές. Από την άλλη, μας δίνει την ευκαιρία να βγάλουμε από μέσα μας βαθιά συναισθήματα και καταπιεσμένες επιθυμίες, να βελτιώσουμε την σεξουαλική μας ζωή και να έρθουμε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε.

Κριός        

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικές συμφωνίες και οφειλές προς τρίτους. Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα θελήσεις να δρομολογήσεις χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα ευνοείσαι σε ρυθμίσεις προς τράπεζες, εφορίες και οικονομικούς οργανισμούς. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια συμβίωση το διάστημα αυτό και γενικώς, η λίμπιντό σου ανεβαίνει και το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να έχουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν…

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θέτοντας ως προτεραιότητα τον τομέα των σχέσεων. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα διανύσουν μια όμορφη περίοδο, διανθισμένη με πάθος και συναισθηματική πληρότητα, ενώ φαίνεται πως το ταίρι τους γίνεται πιο δοτικό και ρομαντικό απέναντί τους. Από την άλλη, όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, δεν αποκλείεται να θελήσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν, με το οποίο αισθάνονται ότι δεν έχει κλείσει ακόμη ο κύκλος μεταξύ τους ή ακόμη και να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο εξ αρχής. Εύνοια δέχονται και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε με τη σύναψη μιας νέας είτε με βελτίωση στις συνθήκες των υπαρχουσών.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι


Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και στο 6ο ηλιακό σου σπίτι, βελτιώνοντας τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο εργασίας σου και γενικά, την πορεία της καθημερινότητάς σου. Αν και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σου, σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων ή που αφορούν το αντικείμενό σου, φαίνεται πως αυτές θα σε ευνοήσουν μακροπρόθεσμα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο για τον εαυτό σου την περίοδο αυτή και να εντάξεις δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου, που θα βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση. Δεν αποκλείεται επίσης, να υπάρξει ένα ρωτικό ειδύλλιο, με ένα πρόσωπο από τον χώρο εργασίας σου…

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικά προσκείμενο ζώδιο του Σκορπιού, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου είναι ιδανική περίοδος για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να εντάξεις τον έρωτα και το πάθος στη ζωή σου. Παράλληλα, αισθάνεσαι πιο δημιουργικός και ανακαλύπτεις μικρές χαρές που σε κάνουν να νιώθεις ενθουσιασμό και ευχαρίστηση. Η διέλευση αυτή φέρνει εύνοια και στα επαγγελματικά σου, καθώς φαίνεται ότι ένα νέο σου εγχείρημα, αποδίδει άμεσα οφέλη και αναγνωρίζεται η αξία σου, ενώ θετική έκβαση παρουσιάζουν υπάρχουσες ή νέες συνεργασίες.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα