Τοξότης


Οι Τοξότες γοητεύονται εύκολα από το χιούμορ. Μερικά αστεία, κάποιες ντροπιαστικές καταστάσεις που ζήσατε και άλλες τέτοιες ιστορίες θα σπάσουν τον πάγο και θα φανείτε στα μάτια του/της, το απόλυτο αντικείμενο του πόθου του. Έξτρα tip: Αυτό που τους ιντριγκάρει είναι να κάνουν έρωτα σε εξωτερικούς χώρους. Σημεία κλειδιά οι μηροί και οι γοφοί του.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αιγόκερως


Ο αξιοπρεπής Αιγόκερως είναι σχεδόν τρομακτικό να τον αντιμετωπίσεις στο ερωτικό μέτωπο. Ωστόσο, η αργή και σταθερή προσέγγιση είναι η καλύτερη επιλογή. Περιοριστείτε σε ένα παρατεταμένο φιλί κατά την πρώτη σας συνάντηση και την επόμενη φορά που θα δείτε ο ένας τον άλλον, συνεχίστε με χάδια στην πλάτη, το λαιμό και τους ώμους. Κάντε μια στρατηγική υποχώρηση και ο Αιγόκερως θα σας παρακαλά να τελειώσετε αυτό που είχατε ξεκινήσει. Βαθιά μέσα του ξέρει ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή αξίζουν την αναμονή.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Υδροχόος


Ο εκκεντρικός Υδροχόος μπορεί να είναι σκληρό καρύδι, όταν πρόκειται για έρωτα. Αν θέλετε να τον/την αποπλανήσετε, δοκιμάστε μια αντισυμβατική προσέγγιση. Όσο πιο εκκεντρικός ο τρόπο σας, τόσο περισσότερο θα τον μαγνητίσετε.  Προκαλέστε τον να σας κατακτήσει.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθείς


Αν θέλετε να αποπλανήσετε έναν Ιχθύ, μεταφέρετέ τον/ την έναν άλλο κόσμο. Προσκαλέστε τον να κοιτάξετε μέσα από το τηλεσκόπιο σας ή να απολαύσετε το ενυδρείο σας. Κάντε την κίνησή σας το συντομότερο δυνατό γιατί σίγουρα θα απορροφηθεί από τη δράση.  Ένα γρήγορο φιλί στο πίσω μέρος του λαιμού θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Ο Ιχθύς έχει πολλές ερωτογενείς ζώνες, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών. Ένα μασάζ αρκεί για να πέσει στα δικά σας πόδια.

πηγή:

 

 

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα