Η τέχνη της σαγήνης και της ερωτικής αποπλάνησης είναι ταλέντο. Όσοι δεν το έχετε από τη φύση, μην απελπίζεστε. Γιατί εμείς είμαστε εδώ για να σας το διδάξουμε.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας πείτε το ζώδιο του αντικειμένου του πόθου σας.

Κριός


Ο Κριός σας θέλει τολμηρό/ή και επιθετική. Μη ζητάτε άδεια για ένα φιλί. Όσο πιο δυναμική η προσέγγισή, τόσο το καλύτερο. Και στο ενδιάμεσο οι φιλοφρονήσεις θα σας κάνουν ακαταμάχητη. Αν έχετε μόλις συναντήσει έναν Κριό, μη διστάσετε να του δείξετε ότι είναι ό,τι πιο σέξι υπάρχει στον κόσμο.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος


Αργά και σταθερά, έτσι θα κερδίσετε έναν Ταύρο.  Ο Ταύρος θέλει να δοκιμάσει τη φάση της αποπλάνησης σε μια σχέση. Να είστε βέβαιη ότι θα εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού με ένα μπουκέτο λουλούδια ή κάποιο άλλο όμορφο δείγμα της εκτίμησης του.Τα αισθηματικά ερεθίσματα είναι το κρυφό σας όπλο και αν έχετε και αίσθηση του χιούμορ, μην το κρύψετε.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος


Ο πιο γρήγορος τρόπος για να "ρίξετε" έναν Δίδυμο είναι μέσω του εγκεφάλου. Οι Δίδυμοι αγαπούν να ερεθίζονται από τις πνευματικές συζητήσεις. Εάν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα, μη διστάσετε λεπτό να το αναφέρετε γιατί αυτό το ζώδιο έλκεται  από... εμπειρογνώμονες. Μάλιστα, όσο πιο σκοτεινό και περίεργο το θέμα, τόσο το καλύτερο.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος


Η συμπόνια είναι η λέξη - κλειδί για να κατακτήσετε έναν Καρκίνο. Αναδείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τα παιδιά και φερθείτε τους με στοργή. Ένα σπιτικό γεύμα προτετοιμασμένο από τα χεράκια σας, χαμηλά φώτα και ρομαντική ατμόσφαιρα είναι το ιδανικό σκηνικό για να τον αποπλανήσετε.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα