Μερικά πράγματα μπορεί να είναι ή να φαίνονται φυσιολογικά για το ένα ζώδιο, αλλά εντελώς απαράδεκτα για το άλλο.

Μερικές φορές, οι διαφορές μεταξύ των Ζωδίων και των αδυναμιών του κάθε Ζωδίου, μπορούν να αποβούν ...θανατηφόρες σε μια σχέση.

Μερικά πράγματα μπορεί να είναι ή να φαίνονται φυσιολογικά για το ένα ζώδιο, αλλά εντελώς απαράδεκτα για το άλλο, όπως δημοσιεύει το oroskopos.gr

Η αστρολογία είναι εδώ για να σε εμποδίσει να κάνεις ένα λάθος ίσως και παράλληλα να σε βοηθήσει να σώσεις τη σχέση σου!

ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός έχει την ζωτική ανάγκη να είναι η κορυφαία προτεραιότητά σου! Αν χάσεις το πάθος σου για αυτόν και πιστέψει ότι δεν είσαι πλέον φυσικά γοητευμένος μαζί του, αυτό θα οδηγήσει σε μια αναπόφευκτη διάλυση, οπότε κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να επιστρέψει η φλόγα στη σχέση σας! Λόγω της έντονης αυτής ανάγκης, ένας Κριός για σένα, πρέπει να είναι ο πρώτος και ο καλύτερος σε όλα και βεβαίως δεν πρέπει να τον συγκρίνεις με κανένα από τους πρώην συντρόφους σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Ταύρος, εκτιμά πραγματικά την ειλικρίνεια και τη συμπόνια, κάτι που τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν κατά περιόδους οι απόψεις του μπορεί να είναι συντηρητικές, μερικές φορές δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές ή ενθουσιασμούς! Εκτιμά τη ζωή και νοιώθει την χαρά να κατανοεί τις ανάγκες των συντρόφων του, καλύτερα από πολλά άλλα ζώδια. Προκειμένου να σου δείξει την κατανόησή του, μην είσαι μυστικοπαθής, γιατί αναζητά απόλυτη ευθύτητα και ειλικρίνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος λέει πάντα ότι έχει στο μυαλό του και περιμένει το ίδιο κι από σένα. Εάν υπάρχει μια παρεξήγηση μεταξύ σας, εστίασε στην προσπάθειά σου για να εξηγήσεις τη θέση σου. Δώστε χώρο στον Δίδυμο για να αναπνεύσει, να μην είσαι κτητικός και να είσαι πρόθυμος να δεχτείς την αλλαγή, να προσαρμοστείς και να συμβιβαστείς με την περίεργη και ασταθή φύση του. Η μεγαλύτερη απειλή για μια σχέση με έναν Δίδυμο έγκειται στον περιορισμό της ελευθερίας του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν υπάρχει άλλο Ζώδιο τόσο ευαίσθητο στην επιθετικότητα και τον πόνο, όσο ένας Καρκίνος. Αυτά τα άτομα είναι συναισθηματικά, ευαίσθητα και βάζουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στην καρδιά τους!. Μπορούν να συγχωρήσουν εύκολα κάποια... ξεχασμένα γενέθλια, αλλά θα έχουν πρόβλημα να ασχοληθούν με φωνές, βία ή οποιαδήποτε κακοποίηση. Αυτές οι ψυχές χρειάζονται τρυφερότητα και αγάπη, αλλά πάνω από όλα πρέπει να αισθάνονται σταθερότητα και να βρίσκουν τον σύντροφο τους αξιόπιστο και λογικό.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα