Πώς βρίσκουν την ευτυχία τα 12 ζώδια;

Κριός

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τον Κριό πού βρίσκεται η ευτυχία του και, αν θέλεις να συμμετάσχεις στο project «δώσ’ του τη χαρά», θα το κάνεις κατόπιν των δικών του υποδείξεων, συστάσεων και συμβουλών. Από τη μία του αρέσουν τα άτομα που παίρνουν πρωτοβουλίες στο να του κάνουν συναρπαστική τη ζωή, από την άλλη οι πρωτοβουλίες αυτές πρέπει να είναι στα πλαίσια του γούστου του. Πιάσε το αυγό και κούρεφ΄το , με λίγα λόγια. Το κλειδί της ευτυχίας του κρέμεται με ένα μακρύ κορδόνι από τη δική του ζώνη. Μπορεί να σου το δώσει να το κρατήσεις, για λίγο ή και για πολύ, αλλά δικό σου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος ερωτεύεται, μπορεί να αφήσει κατά μέρος την παροιμιώδη κτητικότητα του και να εμπιστευθεί στα χέρια του αγαπημένου προσώπου του ακόμα και ότι πολυτιμότερο κατέχει, δηλαδή την πιθανότητα της ευτυχίας του. Φυσικά, προηγουμένως, την αγάπη του και το άτομο που την εκπροσωπεί, θα τους έχει περάσει από μερικές δεκάδες τεστ αξιολόγησης, σε ανύποπτο χρόνο. Κι αν η επίδοση κριθεί επαρκής, η τελετή της παράδοσης του εν λόγω κλειδιού της ευτυχίας, θα γίνει με την κλασική ταυρίσια τρυφερότητα, που θα κάνει την εμπειρία αξέχαστη και την υποχρέωση του άλλου να σταθεί στο ανάλογο ύψος ακόμα μεγαλύτερη. Εν ολίγοις, έτσι και χάσει το κλειδί, ούτε ψύλλος στον κόρφο του.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα παρέδιδε χωρίς δισταγμό το κλειδί της ευτυχίας του σε κάποιον που ερωτεύτηκε, για να του το φυλάξει. Θα περιβάλλει τη διαδικασία με τις απαραίτητες λεκτικές διευκρινήσεις, ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία. Αν θέλεις σου το δίνει και γραπτά, σου υπογράφει ιδιωτικό συμφωνητικό ότι στα χέρια σου κρέμεται όλη του η χαρά. Θα σε κάνει να νιώθεις ότι σε τιμά όσο δεν παίρνει άλλο. Θα σου το θυμίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μέχρι που θα ανακαλύψεις, είτε ότι έχει δώσει αντικλείδια και σε διάφορα άλλα άτομα (καλού – κακού), είτε ότι έχει αλλάξει την κλειδαριά κι απλώς δεν μπήκε στον κόπο να σου το ανακοινώσει.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Αν ο Καρκίνος θα παρέδιδε σε κάποιον που αγάπησε το κλειδί της ευτυχίας του; Μα, εννοείται. Αλλιώς τι αγάπη θα ήταν αυτή; Το περί ου ο λόγος κλειδί, όμως, πάει πακέτο με μια σειρά όρων, που τους περισσότερους πρέπει να τους ανακαλύψεις εσύ στην πορεία. Διαφορετικά, ετοιμάσου να ακούς τα σχολιανά σου, κάθε φορά που δεν ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου ως κλειδοκράτορας. Μόνο μην κάνεις το λάθος να αναφέρεις ότι εσύ δεν ζήτησες αυτό το αξίωμα και ότι στο κάτω κάτω, το κλειδί του θα μπορούσε μια χαρά να το κρατήσει ο ίδιος και να έχετε όλοι την ησυχία σας. Αυτό είναι το ευχαριστώ σου, δηλαδή;

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα