Ο έρωτας είναι μια πολύπλοκη υπόθεση, ιδίως όταν πρέπει να τον βάλεις σε πράξη στην καθημερινότητα. Γιατί η δυσκολία δεν είναι στο να γοητεύσεις κάποιον, αλλά να τον κρατήσεις κοντά σου. Ο τρόπος που έχει ο καθένας να αγαπά είναι μοναδικός, αλλά τουλάχιστον η αστρολογία μπορεί να δώσει μερικά τυπικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, όταν ερωτεύεται. Τουλάχιστον, έτσι μπορεί κανείς να ξέρει τι να περιμένει από μια τέτοια σχέση και τι χρειάζεται για να μένει ζωντανή.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στη σχέση, ο Κριός διατηρεί το ανεξάρτητο και κάπως… τσαμπουκαλίδικο στιλάκι που έχει σαν ζώδιο της Φωτιάς, ανάβει εύκολα και του αρέσουν οι προκλήσεις και οι διαφορετικές εμπειρίες. Είναι περήφανος και εύθικτος, κι ακόμα περισσότερο αν τον χτυπήσουν στα αδύνατα σημεία του, πάντως θεωρείται από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια. Μπορεί να συμπεριφέρεται ακόμα και συντηρητικά. Γενικά, αν δεν έχει ωροσκόπο ή αστρολογικές όψεις στον Καρκίνο ή τους Ιχθείς, δεν τον λες και πρωταθλητή στις συναισθηματικές εκδηλώσεις. Όσο συμπαθητικός και περιποιητικός γίνεται, άλλο τόσο μπορεί να φερθεί αυταρχικά και εριστικά, αν του πάνε κόντρα. Κατά τα άλλα, ένας σύντροφος που θα τον κάνει να μη βαριέται και θα είναι πρόθυμος να τον ακολουθήσει στις αμέτρητες εμπνεύσεις του, θα απολαύσει τη γενναιοδωρία του και το πληθωρικό του ταμπεραμέντο.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος συνήθως έχει καταλήξει στο να δημιουργήσει τη σχέση, αφού την έχει περάσει από χίλια κόσκινα. Ερωτεύεται με το… πάσο του κι αφού έχει εκτιμήσει σε βάθος το υποψήφιο πρόσωπο. Είναι επιφυλακτικός και παραδοσιακός, συντηρητικός και μετριοπαθής. Παρόλα αυτά, όταν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο, εκδηλώνει μια αξιολάτρευτη, παθιάρικη και γεμάτη συναισθηματισμό πλευρά. Φημίζεται βέβαια για τη ζήλια του (ο Σαίξπηρ που έγραψε τον Οθέλλο, πιστεύεται πώς ήταν κι εκείνος Ταύρος), αλλά σε αντιστάθμισμα είναι ευγενικός, περιποιητικός και προστατευτικός. Σε αυτά τα προσόντα αν προστεθούν η ζεστασιά, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα, μας κάνουν έναν καλό σύντροφο. Φτάνει να αφήνει κατά μέρος την τάση του να γίνεται δύσπιστος και να κρατά μούτρα με τις ώρες, αν θεωρεί ότι του έκαναν κάτι άδικο.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι εγκεφαλικοί τύποι, αλλά έχουν έντονο συναισθηματισμό, πλούσια φαντασία και ζωντάνια, χαρακτηριστικά που τους κάνουν αξιολάτρευτους. Από την άλλη όμως, αλλάζουν διαθέσεις και προθέσεις και, για να μείνουν σε μια σχέση, χρειάζεται να έχουν πάνω απ’ όλα μια βαθιά επικοινωνία με τον άλλο σε διανοητικό επίπεδο. Να δίνουν και να παίρνουν διαρκώς πνευματικά ερεθίσματα. Είναι ανήσυχα άτομα, με αρκετό ναρκισσισμό, επικοινωνιακοί και δυναμικοί, και έχουν ανάγκη από συντρόφους ευέλικτους, όπως οι ίδιοι. Σε φάσεις έντασης, ο τρόπος τους να διοχετεύουν την επιθετικότητά τους είναι μέσω του διαλόγου. Ο Δίδυμος θεωρεί τη φιλία εξίσου σημαντική με τον έρωτα και ο καλύτερος συνδυασμός για εκείνον είναι το «δύο σε ένα»: ο ερωτικός σύντροφος, με τον οποίο να μπορεί να κάνει καλή παρέα και να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά του.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο Καρκίνος είναι αισθηματίας από φυσικού του, όταν ερωτεύεται η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε λογική. Παρά τη φαινομενική δειλία αρκετών εκπροσώπων του ζωδίου, ο έρωτας τους κάνει να εκδηλώσουν την πιο παθιασμένη και σεξουαλική πλευρά τους, κάνοντας τη σχέση συναρπαστική. Είναι τρυφεροί, περιποιητικοί, ευγενικοί, ρομαντικοί, εκλεπτυσμένοι. Κι επίσης πιστοί και αφοσιωμένοι, όχι απλώς στο συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά στην ιδέα του έρωτα γενικότερα. Ο Καρκίνος θέλει τη σχέση του να έχει σταθερότητα και διάρκεια. Βεβαίως, επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, χρειάζεται να αντιμετωπίζεται με λεπτότητα και προσοχή, γιατί παρεξηγείται και πληγώνεται με το παραμικρό. Ακόμα και με πράγματα που έγιναν μόνο στη φαντασία του. Από την άλλη, καθώς είναι πολύ αφοσιωμένος στην οικογένεια και λατρεύει τα παιδιά, δεν βλέπει ποτέ μια σχέση ξεκομμένη από το ενδεχόμενο της απόκτησης απογόνων. 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα