Ωροσκόπιο για όλους τους αστερισμούς.

 

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη στρογγυλοκαθισμένο στον 7ο οίκο σου να δημιουργεί εντάσεις και νεύρα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές και αυτή την εβδομάδα ησυχία δε θα βρεις. Από την άλλη, στις 7 του μήνα, πιθανόν να συμβεί κάτι που αφορά στα οικονομικά σου και να αλλάξει την κατάσταση. Δεν αποκλείεται να ακυρωθεί απρόσμενα μια συμφωνία, που όμως στην πορεία θα φανεί ότι είναι προς όφελός σου. Γενικά το ξαφνικό και το αναπάντεχο θα κάνει την εμφάνισή του και στα ερωτικά σου μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στον 8 οίκο σου. Στις 12 μάλιστα είναι πιθανή μια κατάκτηση από το πουθενά.2ο Δεκαήμερο: Δε θα καταφέρεις να ηρεμήσεις ούτε αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον από τα επαγγελματικά σου, που τον τελευταίο καιρό είναι ο βραχνάς σου, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και αν δεν εργάζεσαι στις 7 του μήνα, πάλι με αυτά να ασχολείσαι, ίσως λόγω ενός προβλήματος που θα εμφανιστεί. Από την άλλη, λογικό είναι και το ταίρι σου να «κλωτσήσει» κάποια στιγμή, αφού δεν παίρνει την ανάλογη σημασία και να σου κάνει σκηνικό. Καλό θα ήταν όμως να τα βάλετε κάτω ήρεμα και πολιτισμένα και να τα συζητήσετε και όχι να τσακωθείτε.3ο Δεκαήμερο: Είτε στη επαγγελματική σου ζωή, είτε στην ερωτική, ένα ακόμα πρόβληματα θα κάνει την εμφάνισή του. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και εσύ απλά να αποφεύγεις να δώσεις τη λύση που χρειάζεται, γι’ αυτό να σου εμφανίζεται συνέχεια μπροστά σου. Προσπάθησε να καταλάβεις τι ζητάει από σένα η άλλη πλευρά, όποια κι αν είναι αυτή και μην λειτουργείς εγωιστικά. Αν πάλι πιέζεσαι, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Στις 12 πάντως θα αντιδράσεις αρκετά παρορμητικά. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Είπαμε, δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για να χαλαρώσεις και να το ρίξεις στο τεμπελιό, αφού ο Ουρανός στο ζώδιό σου έχει «ξυπνήσει» και ζητά από σένα να αλλάξεις πολλά στις σχέσεις σου, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Στις 7, μια συζήτηση με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου μπορεί να καταλήξει σε τσακωμό, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν και στη φόρα διάφορα που σου τα ‘χε μαζεμένα. Από την άλλη, στις 12, μόλις λίγες μέρες αφότου περάσει η Αφροδίτη απέναντί σου, θα έχεις τα ίδια και χειρότερα κι εκεί θα πρέπει να αντιδράσεις γρήγορα και χωρίς πολύ σκέψη. Κατά τα άλλα, πολλές συζητήσεις θα κάνεις στη δουλειά σου μπας και λυθούν κάποια θέματα αλλά τζίφος.2ο Δεκαήμερο: Από τη μια θα έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται στις 7 του μήνα ένα θέμα με την υγεία σου να σε κρατήσει μέσα. Από την άλλη, ίσως είναι και η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις προς το υγιεινότερο τη διατροφή σου, καθώς δεν επηρεάζει μόνο τη σωματική σου κατάσταση αλλά και την ευεξία σου. Είναι πιθανό επίσης να ταλαιπωρηθείς από μια βλάβη του εξοπλισμού σου ή του μεταφορικού σου μέσου.3ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα και να ξεκουραστείς και να αδειάσει το κεφάλι σου από άγχη και προβλήματα, ώστε να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα. Ίσως ξεφυτρώσει ένα θέμα από το πουθενά στη δουλειά σου, στις 9 του μήνα, αλλά το παν είναι να κινηθείς άμεσα ή ευέλικτα και θα το αντιμετωπίσεις. Στις 11, θα χαλαρώσεις πλήρως, θα διασκεδάσεις με την παρέα σου και θα το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προτιμήσεις την ησυχία του σπιτιού σου για πιο ρομαντικές καταστάσεις.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης στον 5ο οίκο σου κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σε… προωθήσει στο κοινό και φυσικά αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του, αφού όσο πιο πολλά άτομα γνωρίζεις, τόσο χάνεσαι από τις επιλογές που σου παρουσιάζονται και είναι πιθανό στο τέλος να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Από την άλλη, υπάρχει και φαγωμάρα με το ταίρι σου και με τα παιδιά σου, αν έχεις. Πάνω, δε, που είχες την αίσθηση ότι το κλίμα στη δουλειά σου αρχίζει να στρώνει, ένα απρόοπτο γεγονός στις 7 του μήνα ή μια αλλαγή που θα γίνει στις 12, θα δημιουργήσουν και πάλι αναστάτωση.2ο Δεκαήμερο: Με το «καλημέρα» της καινούργιας βδομάδας θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα ερωτικής ή οικονομικής φύσης. Ίσως χρειαστεί να πάρεις μέτρα για να εξασφαλίσεις τα αναγκαία ή να σου θέσουν… περιοριστικά όρια που δε θα σου αρέσουν. Από εκεί και πέρα, η σωστή διαχείριση αισθημάτων και χρημάτων είναι επιτακτική όχι μόνο γι’ αυτή την εβδομάδα, αλλά και μέχρι και τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Κατά τα άλλα, μια ασυνεννοησία μπορεί να υπάρξει στις 11 του μήνα στη δουλειά σου και να σε εκνευρίσει.3ο Δεκαήμερο: Ο Δίας που ξαναγύρισε απέναντί σου θα αρχίσει να σε τροφοδοτεί με τύχη και αισιοδοξία και να ανεβάζει τη δημοφιλία σου, οπότε το να κάνεις μια καινούργια σχέση ή συνεργασία είναι το πιο πιθανό. Εν τούτοις, ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο σου δε σηκώνει επιπολαιότητες και σπατάλες, οπότε να πας με τα νερά του γιατί μπορεί εκεί που γελάς το πρωί, το βράδυ να κλαις με μαύρο δάκρυ. Στις 12 του μήνα, δεν αποκλείεται να γίνει ένα λάθος ή μια απόπειρα… κουκουλώματος μιας κατάστασης από άτομο που κινείται στον επαγγελματικό σου χώρο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα