«Η φιλία λέξη ιερή, φιλία λέξη θεία, που γράφεται μες στην καρδιά…». Κάπως έτσι απαντούσαμε όλοι στα λευκώματα του σχολείου στο ερώτημα «Τι είναι η φιλία». Και πράγματι είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στη ζωή του.

Πώς είναι τα ζώδια όμως σαν φίλοι; Ποια είναι τα στοιχεία που καθορίζουν τη φιλική τους στάση;

Κριός 

Είναι από αυτούς τους φίλους που όπως λέει κι η ατάκα «πρώτα θα σε σηκώσουν από τα πατώματα και μετά θα σε φασκελώσουν». Δεν θα διστάσει να σε βοηθήσει αλλά αν έκανες βλακεία θα είναι κι ο πρώτος που θα στην επισημάνει, χωρίς περιστροφές και χάιδεμα αυτιών.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος 

Δεν πάει να γίνεται χαλασμός Κυρίου, να πνίγεται στη δουλειά, αν τον χρειαστείς και τον καλέσεις θα παρατήσει ό,τι κάνει και θα τρέξει να σου συμπαρασταθεί. Ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

 Ο Δίδυμος μπορεί να μη σου εκφράσει ποτέ τα συναισθήματά του ή να κάνει πλάκα με όλα αυτά τα «μελό» αλλά αν πραγματικά σε αγαπά και σε εκτιμά, θα το ξέρει όλος ο κόσμος. Είναι ο φίλος που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για σένα, πίσω από την πλάτη σου.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

 Αν σε αγαπάει και σε θεωρεί φίλο καρδιάς, τότε όχι μόνο θα είναι δίπλα σου στα χειρότερά σου και θα συμπάσχει αλλά θα σου δώσει μέχρι και τα κλειδιά του σπιτιού του. Είναι το ύψιστο δείγμα εμπιστοσύνης ενός Καρκίνου.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα