Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να απαλλαγείτε από όλα αυτά!

Δράμα… Μίσος… Εξαπάτηση… Φωνές… Δάκρυα… Είναι η πραγματικότητα που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε, όταν τελειώσει μια σχέση.

Ο τερματισμός μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολος. Αν και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν το αντίθετο, όταν τελειώνει μια σχέση, αυτό μπορεί να είναι εξίσου συναισθηματικά κουραστικό και για τους δυο.

Πριν από τη λήψη μιας απόφασης για να τερματίσετε μια σχέση, θα πρέπει να σταθμίσετε πάντα τους λόγους για τους οποίους οδηγήστε σε αυτήν την ενέργεια.

Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς, χωρίς να γίνετε σκληροί, αλλά ούτε και συμπονετικοί, δίνοντας ελπίδα στο άλλο πρόσωπο.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να απαλλαγείτε από όλα αυτά, διαβάζοντας το ζώδιο του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δε θα επιτρέψει στον εαυτό του να βρίσκεται σε καμία σχέση, αν έχει πληγωθεί ο εγωισμός του. Περιμένει από το σύντροφό του να είναι ανεξάρτητος και οργανωμένος. Όταν είναι το αντίθετο, δυσανασχετεί. Είναι πολύ κοινωνικός από τη φύση του και του αρέσει να είναι με κάποιον ο οποίος είναι εξίσου ενεργητικός και δυναμικός. Αν ο σύντροφος του αναζητά τη μοναξιά και είναι εσωστρεφής, μπορεί να τον εξαναγκάσει να σκεφτεί δυο φορές για τη σχέση τους. Ακριβώς όπως και σε οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής του, ο Κριός αναζητά την άμεση αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε θέμα. Δεν μπορεί να ανεχθεί την ανεντιμότητα και τα ψέματα. Για να τελειώσετε μια σχέση με έναν Κριό, με σίγουρο και οριστικό τρόπο, θα πρέπει να του πείτε σκόπιμα ψέματα ή να του θίξετε τον εγωισμό του.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από μια ανεπιθύμητη σχέση με έναν Ταύρο είναι να κάνετε πράγματα τα οποία τον απωθούν. Στο πλαίσιο αυτό, για παράδειγμα, να εμφανιστείτε δεσμευμένοι. Ο Ταύρος είναι αρκετά σοβαρός και προσηλώνεται στη σχέση. Αν ο σύντροφος που είχε είναι δεσμευμένος, αυτό είναι εντελώς αφόρητο γι’ αυτόν. Είναι καλός οικογενειάρχης και αναμένει από το σύντροφό του να τον σέβεται και να αποδέχεται τα μέλη της οικογένειάς του. Αν ο σύντροφος του επιλέξει να ζει μακριά και από αυτόν και από τα μέλη της οικογένειάς του, τότε θα τον απορρίψει. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να ξέρετε, αν θέλετε να ξεφορτωθείτε έναν Ταύρο, είναι ότι από τη στιγμή που βάλατε στο μυαλό σας το χωρισμό, θα πρέπει να κρατήσετε σταθερή την απόφασή σας, χωρίς να δώσετε περιθώριο για επανεξέταση.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιο εύκολο να πείτε αντίο σε έναν Δίδυμο από ό, τι στα άλλα ζώδια. Η ποιότητα πρέπει να είναι παρούσα σε κάθε πτυχή της ζωής του για να τον κρατήσει ζωντανό και χαρούμενο. Η δέσμευση τον φοβίζει, τουλάχιστον όσο είναι ακόμα νέος. Εξαιτίας αυτών των λόγων, είναι πολύ απλό να δώσετε τέλος σε μια σχέση μαζί του. Ο ερωτικός σύντροφος ενός Διδύμου θα πρέπει να είναι ευφυής, πνευματώδης και πρακτικός. Οι συναισθηματικοί, κυκλοθυμικοί και ευαίσθητοι τύποι, τον απωθούν. Οποιοδήποτε είδος κτητικότητας ή ζήλιας θα τον κάνει να τρέξει γρήγορα μακριά, να χάσει την εμπιστοσύνη στο σύντροφό του και τη σχέση. Η έλλειψη ελεύθερου χώρου και χρόνου, τον αναγκάζει να μεταβεί σε μια άλλη σχέση, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα