ζώδια Κριός

Μην τα παρατήσετε 5 λεπτά πριν συμβεί το θαύμα, Κριοί! Το Σάββατο είναι πολύ σημαντική ημέρα για την επίτευξη των στόχων σας και με λίγη προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά. Με την ορμητική Σελήνη στον Αιγόκερω να κάνει ομάδα με τον σκληρό Κρόνο, θα έχετε κίνητρο και αντοχές να τελειώσετε τη διαδρομή. Το κλειδί είναι να εμποδίσετε τους περισπασμούς και να βάλετε το 110 τοις εκατό της ενέργειάς σας. Όταν μπορείτε να δείτε τη γραμμή του τερματισμού, θα είναι πιο εύκολο να επιμείνετε.

Τα άστρα της Κυριακής καλούν την ανάγκη για συγχώρεση. Αξίζει τον κόπο να κρατάτε κακία; Καθώς ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, τελειώνει τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του, θα θυμηθείτε ότι όταν συγχωρείς, ακολουθεί η απελευθέρωση. Αρκετά, Κριοί. Εξάλλου, δεν λέω να μπλεχτείτε και πάλι στο δράμα. Μπορεί να θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους να αλλάξουν, αλλά δεν θέλουν και οι ίδιοι, είτε αποδεχτείτε τους όπως είναι είτε προχωρήστε. Κάποιες φορές, η εσωτερική γαλήνη έρχεται μετά την παράδοση.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ζώδια Ταύρος

Εφαρμόστε τα φίλτρα! Το Σάββατο, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μοιραστείτε κάτι με μια ομάδα ανθρώπων που δεν ξέρετε καλά, αλλά καλό θα είναι να πιάσετε τον παλμό του χώρου πριν ξεφουρνίσετε κάτι. Ο επιφυλακτικός Κρόνος τσεκάρει την αυθόρμητη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας και αναβοσβήνει το κόκκινο φως, που καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κρύψετε. Άλλο να πρέπει απλώς να βγάλετε κάτι από μέσα σας. Αλλά αν ο σκοπός σας είναι να πείσετε τους άλλους για κάτι, συγκρατηθείτε και αφήστε τους να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Την Κυριακή, ο θεραπευτής Χείρωνας ξυπνάει από έναν πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο. Από τις 4 Ιουλίου, μπορεί να νιώθατε ότι είστε απ’ έξω και κοιτάτε μέσα. Αλλά τώρα θα καταλάβετε ότι η προοπτική είναι τα πάντα –ακόμα και σε ότι αφορά το ανήκειν και τη δημοτικότητα. Το να είστε μέρος ενός πλήθους δεν είναι η αρχή και το τέλος της ζωής, Ταύροι. Εξάλλου, με το να επικεντρώνεστε το στάτους, χάνετε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες σας. Καλύτερε να προσπαθήσετε να βρείτε ανθρώπους που σκέφτονται σαν κι εσάς και να σχηματίσετε αυθεντικές φιλίες παρά να πάρετε αυτή την κατεύθυνση.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ζώδια Δίδυμοι

Το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο το Σάββατο, όταν ο Κρόνος με τον αργό ρυθμό του συναντηθεί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε φανταχτερές ή κραυγαλέες κινήσεις για να περάσετε το μήνυμά σας: Το πάθος σας θα πει όσα πρέπει να ειπωθούν από μόνο του. Τίποτα δεν είναι σαν την πρώτη αλληλεπίδραση με το άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό απολαύστε τη μη βεβιασμένη και αισθησιακή εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι μπορούν να ανεβάσουν την ένταση της επιθυμίας με αισθησιακά μηνύματα μέσα στη μέρα, με κατάληξη μια πολύ ξεχωριστή πράξη το βράδυ του Σαββάτου.

Την Κυριακή, διαμάχες για την εξουσία που πιστεύατε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ, αρχίζουν να φθίνουν, καθώς ο θεραπευτής Χείρωνας τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του. Αν και ακόμα εκνευρίζεστε από το γεγονός ότι πρέπει να παίξετε με τους κανόνες κάποιου άλλου, μπορείτε να το εκλάβετε ως μια εμπειρία μάθησης; Προχωρήστε μπροστά και ξεκαθαρίστε τα όριά σας και έπειτα εκφράστε επαγγελματικά και με αέρα. Και μην ξεχνάτε ότι το «Όχι» είναι ολοκληρωμένη πρόταση!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα