Διάβασε το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δες, εάν πρέπει  να αμφιβάλεις για την μεταξύ σας σχέση. 

Είσαι ήδη σε μια σχέση και αναρωτιέσαι, εάν το ταίρι σου είναι πιστό; Αντιλαμβάνεσαι ότι σου λέει ψέματα ή αλλοιώνει την πραγματικότητα, παραλείποντας βασικές λεπτομέρειες; Συνειδητοποιείς ότι είναι πολλές φορές αφηρημένος/η και αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια;

Συχνά τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις και βέβαια γεννιούνται αμφιβολίες και ίσως τώρα θα αναρωτιέσαι μήπως η Απιστία σου έχει χτυπήσει την πόρτα και δεν το έχεις ακόμα καταλάβει; Διάβασε το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δες, εάν έχεις δίκιο να αμφιβάλεις για την σχέση σου, όπως σημειώνει η Χριστίνα Τανταλίδου στο oroskopos.gr

Κριός

Δύσκολα μπορείς να καταλάβεις εάν ο Κριός έχει πέσει στο αμάρτημα της απιστίας, καθώς είναι ανεξάρτητος και έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν του αρέσει να τον ελέγχουνε ή να αμφιβάλλουνγια τα συναισθήματα του. Είναι όμως και παρορμητικός και δεν μπορεί εύκολα να προσποιηθεί και έτσι άμα βλέπεις ότι έχει σταματήσει να σου δείχνει ενδιαφέρον και αποφεύγει τις στενές επαφές, να ξέρεις σκούρα τα πράγματα και έχει στραφεί αλλού το ενδιαφέρον του. Σύντομα όμως θα σου πει την αλήθεια.. γιατί Δεν του αρέσει να καταπιέζεται ή να προσποιείται. Tips για να μη χαλάσει η σχέση; Δείξε πλήρη αδιαφορία ή πες ότι θέλεις να μείνετε για λίγο χώρια... Κέντρισε ξανά το ενδιαφέρον του.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ταύρος συχνά, υποκύπτει στην απιστία, καθώς είναι από τη φύση του υλιστής και θέλει να ικανοποιεί τις αισθήσεις του, σκέψου είναι παιδί της Αφροδίτης. Δεν είναι πιστά παιδιά τα Ταυράκια, βέβαια εσύ σχεδόν ποτέ δεν θα το καταλάβεις ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή μοιράζεσαι το κρεβάτι με άλλο πρόσωπο. Θεωρεί ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να σε απατά και φυσικά δεν θέλει με τίποτα να σε χάσει. Αν σου δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον από το κανονικό και προκαλεί σκηνές ζήλειας, να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Tips για να κρατήσεις τη σχέση; Δύσκολα να τον χάσεις, δεν χαλάει τη σταθερή του σχέση, εκτός εάν αγαπήσει ξανά και για χρόνια. Άστο να το ξεπεράσει. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι επιπόλαιο παιδί, ξέρεις ότι φλερτάρει συνέχεια με το αντίθετο φύλο, δύσκολα μένει ψυχή τε και σώματι με τον ίδιο σύντροφο και δεν μπορείς να τον αλλάξεις.. σημάδια απιστίας είναι ότι έχει εξαφανιστεί για μέρες, βέβαια έχει μεγάλο ταλέντο να σε πείθει , κρύβει την αλήθεια με μαεστρία και προφασίζεται ότι είναι πολύ απασχολημένος και δεν τρέχει τίποτα.. Σταματά όμως, να σου μιλάει με τις ώρες.. και θα ασχολείται συνέχεια με το κινητό του, συνήθως μιλάει συνέχεια με το άλλο πρόσωπο. Κοίτα , αν σε ενδιαφέρει η σχέση σου με τον Δίδυμο και περνάς καλά , κάνε τα στραβά μάτια, διαφορετικά να ξέρεις ότι πάντα έτσι λειτουργεί το ζώδιο αυτό και δεν μπορείς να ζητάς πίστη και για πάντα. Tips για να κρατήσεις τη σχέση; Να χαίρεσαι το τώρα. 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι παιδί πιστό, δύσκολα κάνει το βήμα προς την απιστία και πρέπει εσύ να φταις για αυτό και η αδιαφορία σου.. Σίγουρα εδώ το τρίτο πρόσωπο έχει βρει τα κουμπιά του, καλύπτει τις αδυναμίες του και είναι πάντα εκεί να ακούσει τα παράπονα του και να τον νταντέψει. Συνήθως να το ξέρεις, είναι άτομο του παρελθόντος, ένα φιλικό πρόσωπο που τώρα ξαναεμφανίζεται και κοίτα προσεκτικά στον περίγυρο σου, να δεις ποιος/α βρίσκεται ξανά κοντά του. Θα είναι πιο αμίλητος, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα ζεις μια παγωμάρα που μπορεί και να σε τρελάνει. Tips για να διατηρηθεί η σχέση; Άρχισε να περιποιείσαι το ταίρι σου, να το κακομαθαίνεις και έλα πιο κοντά στον οικογενειακό περίγυρο και φυσικά με την μαμά του/της. Να είσαι πάντα διαθέσιμος/η; ξέχνα την προσωπική σου ζωή.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα