Ποια είναι τα κακά κουσούρια κάθε ζωδίου, και με ποιον τρόπο αυτά θα επηρεάσουν την σχέση σας; Αν χρειάζεσαι να μάθεις λίγα περισσότερα πράγματα για το πώς μπορεί να σου την φέρει το κάθε ζώδιο, πάρε μια βαθιά ανάσα και διάβασε παρακάτω.

Κριός


Οι Κριοί θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Είναι άτομα που δεν ακολουθούν κανέναν κανόνα στην ζωή τους, κι αυτό κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Πιστεύουν πως αγγίζουν την τελειότητα, και περιμένουν το ίδιο από εσένα – και είναι έτοιμοι να σε κριτικάρουν πολύ σκληρά αν δεν ανταπεξέλθεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος


Ο Ταύρος δύσκολα θα σε πληγώσει, αλλά μπορεί να σε κάνει να βαρεθείς μέχρι θανάτου. Είναι το ζώδιο που αγαπάει και δέχεται την ρουτίνα, και σύντομα η σχέση σας θα θυμίζει την μέρα της μαρμότας. Μπορεί να καταλήξεις να νιώθεις πως εσύ είσαι ο κακός της υπόθεσης, απλά και μόνο επειδή ο Ταύρος ή η Ταυρίνα σου θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτά που ήδη έχουν.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος


Ένας Δίδυμος θα σε διώξει από κοντά του επειδή θα αρχίσεις να νιώθεις πως, μέρα με την μέρα, ο/η σύντροφός σου δεν είναι ο άνθρωπος που γνώρισες. Ή δεν είναι απλά άνθρωπος. Έχουν την μοναδική ικανότητα να αγνοούν εντελώς τα συναισθήματα των άλλων. Από την άλλη πλευρά, οι Δίδυμοι δεν είναι παιδιά για σχέση, και αν τους αναγκάσεις να καταπιέσουν τις ανάγκες τους, είσαι άξιος της μοίρας σου.

 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος


Οι Καρκίνοι μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση με την υπερβολή τους. Οτιδήποτε μπορεί να τους αφορά στο ελάχιστο μπορεί να αποτελέσει αιτία για τον καυγά του αιώνα. Και, παρά την ευαίσθητη φύση τους, δεν είναι καθόλου ακίνδυνοι: ένας πληγωμένος Καρκίνος μπορεί να πει τις μεγαλύτερες κακίες/αλήθειες πάνω στην στεναχώρια του.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα