Είναι δεσμευμένος αλλά εσύ δεν μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου; Μάθε στο άρθρο αν έχεις ελπίδα να είστε μαζί!

Αχ, αυτό το αγγελάκι το πονηρό… Δεν προσέχει που πετάει τα βέλη του και ναι, πολλοί από εμάς έχουμε πέσει θύματα μίας αγάπης που δεν μπορούμε να έχουμε, μια «αγάπη» που ανήκει αλλού! Είναι και το άπιαστο, το απαγορευμένο, το απωθημένο που τρελαίνει την ανθρώπινη φύση, κακά τα ψέματα! Και εκεί που από τη μια αναγνωρίζουμε το λάθος και κατηγορούμε τον εαυτό μας και την επιλογή μας, βρίσκουμε τον εαυτό μας να ελπίζουμε ή και να προσπαθούμε να τον «πάρουμε» από εκεί που είναι και να τον κάνουμε δικό μας! Αξίζει όμως αυτή η ομολογουμένως επίπονη αναμονή; Υπάρχει ελπίδα; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα!

Κριός

Πολύ εύκολα θα παρασύρεις έναν δεσμευμένο Κριό να σε προσέξει ή ακόμα και να μπλέξει μαζί σου ερωτικά. Το θέμα είναι ότι θα τον παρασύρει περισσότερο το πάθος και η παρορμητικότητα του, παρά ο υποτιθέμενος έρωτας του για σένα. Πολύ πιθανό να κάνει το… κέφι του και να ξαναγυρίσει εκεί που ήταν. Αν ωστόσο του εξιτάρεις το ενδιαφέρον και βγάλεις όλο το πάθος και την φλόγα σου, μπορείς να τον κάνεις δικό σου!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν απατάει εύκολα! Οπότε αν ο πόθος σου είναι ένας «πιασμένος» Ταύρος, δύσκολα τα πράγματα. Ακόμα κι αν σου δώσει σημασία ή κάνει την παρασπονδία μαζί σου, δύσκολα αφήνει την βολή του, για να πάει σε κάτι καινούργιο. Για να αποκτήσεις κάποιες ελπίδες, θα σε βοηθήσουν ένα μεγάλο εισόδημα συνοδευόμενο με ταλέντο στο κρεβάτι!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Ναι,οκ, παρόλο που είναι δεσμευμένος, σου έδωσε σημασία και φλερτάρατε και μηνύματα ανταλλάξατε και ίσως πέσατε και στο κρεβάτι! Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν ήσουν γι’αυτόν παρά μια περιπέτεια εκτός σχέσης, έτσι για την αλλαγή. Για να τον κάνεις δικό σου, δεν αρκεί απλά να του αρέσεις ή να έχετε κάνει κάτι! Πρέπει να του γοητεύσεις το μυαλό, περισσότερο από το σύντροφο που ήδη έχει. Θέλει δουλειά λοιπόν και πολύ μπλα-μπλα!
 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Αν ένας δεσμευμένος Καρκίνος σου αρέσει, μάλλον δύσκολα τα πράγματα, αφού είναι συνήθως πιστός στις σχέσεις του. Ωστόσο, αν έχει κι αυτός ερωτικό ενδιαφέρον για σένα, ένα είναι σίγουρο! Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα-είτε στην πραγματικότητα, είτε στο μυαλό του-στην ήδη υπάρχουσα σχέση του. Δύσκολα όμως θα χωρίσει για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Αν… «παλιώσεις» κι εσύ, μόνο τότε ίσως σε… αποκαταστήσει!

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα