Έχεις χάσει τον έρωτα της ζωής σου και τώρα θέλεις να τον ξανακερδίσεις; Ίσως έχεις κάνει κι εσύ λάθη, όπως και το πρόσωπο που αγαπάς, αλλά τώρα είναι πολύ αργά.. Ή μήπως δεν είναι; Μάθε όλα τα έξυπνα τρικ για σίγουρη και εγγυημένη επανασύνδεση σύμφωνα με το ζώδιο του/της.

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Κριό σου…

Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός, θα πρέπει να προσεγγίσεις τα πράγματα από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία. Χρειάζεται να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του, γιατί έτσι μόνο μπορεί να ανοίξει την καρδιά του σε σένα ξανά. Για να γυρίσει πίσω ο Κριός σου, θα πρέπει να του αποδείξεις ότι μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη με την καρδιά του, για άλλη μια φορά. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είσαι δυνατός και συναισθηματικά σταθερός. Θα πρέπει να «εργαστείς»  για να τον φέρεις πίσω και πρέπει να δει, ότι εσύ είσαι ο μοναδικός σύντροφος γι’ αυτόν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις μία πλατωνική φιλία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί εξασφαλίζει ότι θα παραμείνεις σαν μια θετική επίδραση στη ζωή του. Τον ξέρεις ήδη πολύ καλά και έτσι το να είστε φίλοι, είναι άνετο και φυσικό και για τους δυο σας. Ο Κριός, είναι πολύ ανοιχτός στην ιδέα της διατήρησης επαφής όταν μια σχέση τελειώνει, οπότε θα δεχτεί την ιδέα αυτή με ανοιχτές αγκάλες. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Ταύρο σου…

Όταν ένας Ταύρος αγαπάει και η σχέση τελειώνει, αυτός θα είναι το ίδιο διαλυμένος όπως και εσύ. Κράτησε την επαφή μαζί του, διατηρώντας παράλληλα τα συναισθήματά σου ανέπαφα. Το πιθανόν, είναι να σου δώσει άλλη μία ευκαιρία μαζί του και μπορείς να την έχεις. Αν οι ενέργειές σου, προκάλεσαν τη διάλυση της σχέσης σας, πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Ένα από τα εμπόδια που πρόκειται να αντιμετωπίσεις, προκειμένου να φέρεις πίσω τον Ταύρο σου, είναι να σε συγχωρήσει. Δυστυχώς, έχει δυνατές αναμνήσεις και κρατά μέσα στο μυαλό του τις αδικίες του παρελθόντος, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν πληγώθηκε από εσένα, πρόκειται να προσπαθήσεις σκληρά, για να σου δώσει άλλη μία ευκαιρία. Χρησιμοποίησε την απλή προσέγγιση λέγοντάς του, ότι πραγματικά λυπάσαι. Να μην προσπαθήσεις να τον δελεάσεις με χρήματα ή δώρα για να επανορθώσεις. Απλά πες του, ότι μετάνιωσες για ότι συνέβη και στη συνέχεια δείξε του ότι είσαι ένας διαφορετικός άνθρωπος τώρα. Αυτό θα πάρει χρόνο, αλλά είναι θεμελιωδώς σημαντικό για να τον φέρεις πίσω. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Θέλεις να φέρεις πίσω τον Δίδυμό σου…

Αν είσαι ερωτευμένος με έναν Δίδυμο και οι δυο σας δεν είστε πια μαζί, είναι συναισθηματικά δύσκολο. Τον λατρεύεις και παρόλο που ξέρεις ότι πρέπει να προχωρήσεις μπροστά, μαζεύοντας τα κομμάτια της ζωής σου, δεν μπορείς να το κάνεις. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που πρέπει να θυμάσαι, αν θέλεις να επανασυνδεθείς με έναν Δίδυμο, είναι ο έλεγχος των συναισθημάτων σου. Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι Δίδυμοι, τρελαίνονται με έναν υπερβολικά συναισθηματικό σύντροφο. Αν προσπαθήσεις, κατά την προσέγγισή σου να μιλήσεις για να επιστρέψει, αν κλαις θα τερματίσει αμέσως τη σχέση. Θα κοιτάξει για οποιαδήποτε δικαιολογία, για να σταματήσει τη συνομιλία και θα αισθανθείς ότι έγιναν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Είναι πολύ καλύτερα για σένα, να παρουσιαστείς ως ώριμο και συναισθηματικά σταθερό άτομο. Όταν λάμψει αυτή η αυτοπεποίθησή σου και το καταλάβει, τότε θα συνειδητοποιήσει τι έχασε και θα σε αγαπήσει  περισσότερο γι’ αυτό. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα