Ποια ζώδια προχωρούν πιο εύκολα μπροστά και ποια θα κολλήσουν στο παρελθόν; Άλλοι προχωράνε μπροστά όταν πληγωθούν και άλλοι μένουν κολλημένοι  στις αναμνήσεις να σκέφτονται τι έγινε και τι δεν έγινε. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία.

KΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το ζώδιο εκείνο το όποιο θέλει να βρει νέους τρόπους επικοινωνίας με το άλλο του μισό, δεν θα μείνει σε μία κατάσταση που έχει ήδη συμβεί και θα τον κάνει να χάσει χρόνο για το μέλλον. Θέλει να ξεκινήσει με νέους ορίζοντες, αναζητώντας νέες ιδέες που θα το κάνουν να μπει σε μια καινούργια ερωτική κατάσταση, αφήνοντας μερικές φορές την προηγούμενη να εκκρεμεί. Άλλα μην ξεχνάμε κάτι, είναι το ζώδιο εκείνο που σπάνια βάζει το μυαλό του σε λειτουργία να καταλάβει ότι έχει κάνει λάθη ή ότι κάπου ευθύνεται για μια στασιμότητα που ήδη υπάρχει και είναι εφικτή. Ίσως τελικά, του κάνει και καλό αυτό, γιατί δεν θα πληγώσει τα συναισθήματά του σε καταστάσεις που έχουν ήδη τελειώσει. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Σπάνια ένας Ταύρος θα μπορέσει να προσαρμοστεί σε κάτι καινούριο. Η ανασφάλειά του ότι δεν θα καταφέρει να επιτύχει να δημιουργήσει μια καινούργια κατάσταση, τον κάνει να μένει προσκολλημένος βαθιά στο παρελθόν. Δηλαδή, σε κάτι που έχει ήδη ζήσει και το θεωρεί δεδομένο, ότι μπορεί τελικά να διευθύνει τα συναισθήματά του και να μην αφήσει να γίνουν λάθη που θα του στοιχίσουν ενδεχομένως την ψυχική του γαληνή. Πότε δεν θα ήθελε να βγει από τα όριά του και από τα σίγουρα καλούπια που το ίδιο έχει δημιουργήσει για να μην πληγώσει τον εαυτό του.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο της αλλαγής είναι χωρίς αμφιβολία ο Δίδυμος. Πότε δεν θα τον δεις να μένει σε μια μόνιμη κατάσταση, ακόμα και εάν είναι καλή. Η ιδέα αύτη ότι είναι υποχρεωμένο να ζήσει κάτι το όποιο του παρέχει σιγουριά και ασφάλεια, τον κάνει να τρομάζει. Δεν είναι θέμα αυτοκαταστροφής του ζώδιου αυτού, άλλα η αναζήτηση νέων ιδεών και αρχών στη ζωή του, που θα το κάνουν να ξεφύγει από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση, ακόμα και εάν αύτη το ευνοεί αρκετά. Ας μην ξεχνάμε ότι και το ίδιο προσπαθεί να μπει σε νέες περιπέτειες, που τις πιο πολλές φορές τις προκαλεί ηθελημένα. Το θετικό; Ότι πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει θετικό κλίμα και να αναλάβει ευθύνες που το βοηθούν να φέρει εις πέρας, το ρίσκο του. 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα