Ζώδια κι έκτη αίσθηση: Σκέφτεσαι πολύ έντονα ένα πρόσωπο που έχεις καιρό να δεις και την επόμενη μέρα το συναντάς μπροστά σου. Κοιτάζεις επίμονα το κινητό σου και πριν καλά-καλά πάρεις την απόφαση να τηλεφωνήσεις σε κάποιο άτομο, σε προλαβαίνει εκείνο. Νιώθεις ότι θα συμβεί κάτι περίεργο και αμέσως κάποιος σου μεταφέρει απρόβλεπτα νέα. Η έκτη αίσθηση υπάρχει σε όλους! Μάθε αν είναι πιο έντονη σε εσένα και πώς να την αξιοποιήσεις!

Κριός

Είσαι ζώδιο με ανεπτυγμένη διαίσθηση, αν και προσπαθείς να μη δίνεις βάση στα προφητικά όνειρα που βλέπεις, γιατί σε τρομάζει το γεγονός ότι πολύ συχνά βγαίνουν αληθινά. Είσαι ένα ζώδιο που κατά βάθος ξέρει τι θα γίνει, πριν συμβεί! Φυσικά, δεν μπορείς να αποτρέψεις το γεγονός που προαισθάνεσαι, αν όμως καλλιεργήσεις τις ικανότητές σου, θα μπορείς να προετοιμάζεσαι κατάλληλα για να το αντιμετωπίσεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Είσαι άνθρωπος της λογικής, όμως πολλές φορές μια φανταστική κατάσταση που βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου, γίνεται πραγματικό γεγονός! Εσύ βέβαια, προτιμάς να εμπιστεύεσαι ότι βλέπουν τα μάτια σου μόνο. Η έκτη αίσθηση που διαθέτεις έντονη όμως, σου κρούει τον κώδωνα! Δεν είναι κακό να παρατηρείς τα σημάδια.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Είσαι από τους ανθρώπους που δε φοβούνται να ανακαλύψουν νέους δρόμους και μονοπάτια του μυαλού, που οι άλλοι δεν παραδέχονται καν ότι υπάρχουν! Ο κόσμος του μυστικισμού και του απόκρυφου σε τραβάει κι αυτό οφείλεται στην έκτη αίσθηση, που διαθέτεις έντονη. Έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά τα πάντα, ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιείς πλήρως!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο, έχεις μια δεμένη σχέση με τα αγαπημένα σου άτομα και η διαίσθησή σου λειτουργεί άψογα, όταν πρόκειται να τα προφυλάξεις από έναν ενδεχόμενο κίνδυνο! Σπάνια πέφτεις έξω όταν προαισθάνεσαι ότι κάτι θα συμβεί και δίνεις πολύ μεγάλη βάση στα όνειρά σου, που βγαίνουν πάντα αληθινά.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα