Αναμφίβολα τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο όμορφες εποχές του έτους! Τα πάντα γύρω μας είναι στολισμένα, παντού αντηχούν όμορφες μελωδίες, βρισκόμαστε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και απολαμβάνουμε ζεστές στιγμές αγάπης και συντροφικότητας!

Τα ζώδια και η μελαγχολία των Χριστουγέννων

Μπορεί τα πάντα γύρω μας είναι γιορτινά, όμως πολλές φορές οι μέρες των γιορτών μας παρασύρουν σε σκέψεις, έρχονται στο μυαλό μας αναμνήσεις ή κάνουμε και έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μας δημιουργείται μία ανεξήγητη μελαγχολία!

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που κάθε ζώδιο μπορεί να περάσει κάποιες μικρές στιγμές μελαγχολίας την περίοδο των Χριστουγέννων; Ποια ζώδια δεν είναι και τόσο “fan” των Χριστουγέννων; Πώς μπορεί κάθε ζώδιο να ξεπεράσει την μελαγχολία των Χριστουγέννων; Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και βρες τον τρόπο για να διώξεις μακριά κάθε δυσάρεστο συναίσθημα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αρκετά ενθουσιώδης, δυναμικός και σπάνια θα τον δεις εσωστρεφή ή κακόκεφο! Τα Χριστούγεννα του αρέσουν, γιατί νιώθει ελεύθερος να παίξει, να γελάσει και να βγάλει το παιδί που κρύβεται μέσα του! Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες στιγμές κατά την περίοδο των γιορτών, που η μελαγχολία του εκδηλώνεται με απέραντο εκνευρισμό και αντιδραστικότητα. Μπορεί να τον παίρνει από κάτω που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει όλα τα σχέδια που είχε στο μυαλό του την περασμένη χρονιά και τις περισσότερες φορές τον εκνευρίζει η στασιμότητα και η ρουτίνα που πιθανότατα υπάρχει στη ζωή του! Την περίοδο των γιορτών τον πιάνουν τα νεύρα του, όταν δεν μπορεί να βρει με άνεση να παρκάρει, όταν δεν καταφέρνει λόγο της πολυκοσμίας να κάνει ανενόχλητος τις αγορές του ή όταν τον ξυπνούν από τις 7 το πρωί, για να του πουν τα κάλαντα!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τον Ταύρο θα τον πιάσει η μελαγχολία των Χριστουγέννων, αν δεν έχει την άνεση να απολαύσει το φαγητό, την διασκέδαση και τις αγορές, όπως έκανε τα περασμένα χρόνια! Στο μυαλό του έχει συνδέσει την περίοδο των γιορτών με καλοπέραση και αγορές, επομένως αν τα οικονομικά του δεν είναι φέτος και τόσο καλά, σίγουρα στο μυαλό του θα γυρίζουν πολλές σκέψεις και θα κυριαρχεί η ανασφάλεια! Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο μπορεί να μελαγχολήσει ένας Ταύρος την περίοδο των γιορτών είναι και η μοναξιά… Αν είναι χωρισμένος ή περνά μία περίοδο που αισθάνεται ότι κανείς δεν είναι δίπλα του και δεν έχει καλή συντροφιά, τότε ναι, ο Ταύρος θα βυθιστεί σε μελαγχολικές σκέψεις! Ο κατάλληλος τρόπος για να τον “ταρακουνήσεις” και για να τον βοηθήσεις να ξεπεράσει την άσχημη διάθεσή του, είναι να είσαι κοντά του και να του δείχνεις ότι τον νοιάζεσαι!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ σπάνιο να δεις έναν Δίδυμο να είναι μελαγχολικός την περίοδο των γιορτών! Τα Χριστούγεννα για τον Δίδυμο σημαίνουν διασκέδαση και δεν υπάρχει κανένας λόγος γι’ αυτόν, να κάνει δυσάρεστες σκέψεις αυτές τις μέρες! Ωστόσο, αν τα σχέδια που έχει στο μυαλό του δεν γίνονται ακριβώς όπως τα σκέφτεται, μην παραξενευτείς αν τον δεις το βράδυ των Χριστουγέννων να θέλει να κάτσει σπίτι, τρώγοντας πίτσα και βλέποντας ταινία! Για τον Δίδυμο οι γιορτές είναι μία καλή ευκαιρία για διασκέδαση, αν όμως τον πιάσουν τα κυκλοθυμικά του, δεν χαμπαριάζει απολύτως τίποτα! Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τύπος που θα θέλει να τηρήσει τα εθιμοτυπικά!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα