Ποια χαρακτηριστικά λείπουν από το ζώδιο σου, αλλά μπορούν να σου δανείσουν τα άλλα ζώδια;

Λοιπόν παιδιά, πάρτε το απόφαση! Δεν υπάρχουν καλά ή κακά Ζώδια! Πιστέψτε με αν τα ενώσουμε όλα μαζί, με τα χαρακτηριστικά τους και τις ιδιαιτερότητες του, μπορούμε να φτιάξουμε ή τον χειρότερο άνθρωπο ή τον τελειότερο!Εσύ, αναρωτήθηκες ποτέ τι χαρακτηριστικά σου λείπουν, προκειμένου να… τελειοποιηθείς;  Δες ποια χαρακτηριστικά πρέπει οπωσδήποτε να σου… δανείσουν, τα υπόλοιπα ζώδια!  

ΚΡΙΕ

 
σου λείπει η υπομονή του Ταύρου και η ηρεμία του Ζυγού! Χρειάζεσαι σίγουρα την διαλλακτικότητα του Διδύμου αλλά και τον ανθρωπισμό του Υδροχόου! Πρέπει να γίνεις πιο εξυπηρετικός σαν τον Παρθένο ή τον Ιχθύ και πρέπει να δεις με πιο ποιοτική ματιά τον τομέα του σεξ, όπως ο Σκορπιός! Φρόντισε να έχεις ισχυρούς στόχους για το μέλλον και όχι παρορμητικούς όπως ο Τοξότης και ο Αιγόκερως, αλλά να σέβεσαι και το παρελθόν, όπως ο Καρκίνος!  Μάθε να είσαι βασιλιάς όπως ο Λέων και όχι αρχηγός!

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΕ


γίνε πιο επικοινωνιακός και κοινωνικός σαν τον Δίδυμο και τον Ζυγό και μάθε να ρισκάρεις και να αλλάζεις όπως ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος! Καλός ο αισθησιασμός, αλλά βάλε και λίγο ισχυρό πάθος στην ζωή σου, όπως ο Λέοντας ή ο Σκορπιός! Μάθε να χρησιμοποιείς την διαίσθηση σου σαν τον Καρκίνο και τον Ιχθύ και γίνε πιο εργατικός σαν τον Παρθένο και τον Υδροχόο!

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΕ

 
ενίσχυσε την εντιμότητα σου και την ηθική σου όπως ο Ταύρος και ο Αιγόκερως! Γίνε ειλικρινής και «χύμα» σαν τον Κριό και τον Τοξότη! Καλή η εγκεφαλικότητα, αλλά μήπως πρέπει καμιά φορά να ακούς και την καρδιά, όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός και έτσι να γίνεις και πιο γενναιόδωρος συναισθηματικά όπως ο Λέοντας και ο Υδροχόος! Μην στηρίζεσαι στην αερολογία, αλλά ενίσχυσε τα επικοινωνιακά σου μέσα με ουσία όπως ο Παρθένος! Εκτίμησε καλύτερα την ομορφιά και την καλλιτεχνία, σαν τον Ζυγό και τον Ιχθύ!

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΕ


πρώτον και κύριον, γίνε πιο δυναμικός και με περισσότερη αυτοπεποίθηση παίρνοντας ως παράδειγμα έναν Κριό, Λέοντα ή Τοξότη. Προσπάθησε να μην είσαι ευαίσθητος μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους, όπως ο Υδροχόος και ο Ζυγός. Επιπλέον φρόντισε να μην εκφράζεις παρορμητικά τα έντονα συναισθήματα σου, κράτα και κάτι μέσα σου όπως ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Γίνει πιο κοινωνικός και σπιρτόζος όπως ένας Δίδυμος! Τέλος, προσπάθησε να ισορροπήσεις καρδιά και μυαλό όπως ο Ταύρος και απέφυγε την τεμπελιά, όπως ο Παρθένος και ο Αιγόκερως!

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα