Αναρωτιέσαι αν μια απλή γνωριμία μπορεί να οδηγήσει πραγματικά σε κάτι σοβαρό; Ενώ θέλεις να κάνεις κάτι σταθερό με το άτομο που έχεις απέναντί σου, νιώθεις σαν να σε πηγαίνει σε άλλα μονοπάτια που είναι εντελώς  άγνωστα για εσένα.

ΚΡΙΟΣ

Εσύ, αγαπημένε μου Κριέ, θέλεις ακόμα και από την απλή γνωριμία του φλερτ, να περάσεις αμέσως στο ψητό. Η υπομονή σου δεν είναι και τόσο δυνατή ώστε να μπορέσεις να περάσεις από διάφορα επίπεδα ερωτικής γνωριμίας, μέχρι να φτάσεις στον απολυτό στόχο σου, το κρεβάτι.  Θέλεις να γίνουν όλα από την αρχή έτσι όπως εσύ θέλεις, γι’ αυτό δώσε χρόνο. ΤΑΥΡΟΣ

Για να πάρεις μια σωστή ερωτική απόφαση με το άτομο που έχεις απέναντι σου, θα το περάσεις από ακτίνες χ  πρώτα, μέχρι να νιώσεις ότι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Αχ,  Ταύρε μου, είσαι κατά τα άλλα και δυναμικό ζώδιο. Αυτή η εξαντλητική σου ανίχνευση, θα σε κουράσει στο τέλος και το πουλάκι θα πετάξει σε άλλη αγκαλιά.  ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ έχεις κουράσει το άτομο από την πρώτη σας γνωριμία. Έχεις την απαίτηση να μάθετε ο ένας τον άλλο μέσα σε ένα βράδυ. Να τα βγάλεις όλα στη φορά, σε τέτοιο σημείο που κάνεις τον άλλο να νιώσει άβολα, γιατί, για όνομα του θεού, τώρα γνωριστήκατε. Άφησε τα όλα στην άκρη και άλλαξε στάση, κινήσου πιο χάλαρα, εάν θέλεις να κερδίσεις την κατάκτησή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζει και αναπνέει μέχρι τη στιγμή που ο μεγάλος έρωτας θα του κτυπήσει τη πόρτα και θα τον βγάλει από την αιώνια ανασφάλειά του. Αλλά μήπως το παρακάνεις κι εσύ; Λέω τώρα εγώ. Ναι, έχεις ανάγκη τον ερώτα  αλλά  ακόμα και από την πρώτη γνωριμία, να το αναζητάς σε βάθος και να απαιτείς και σχέση, αυτό πάει πολύ. Ηθικό δίδαγμα; Μην κάνεις πάντα εσύ το πρώτο άφησε και δώσε χρόνο να μάθει καλά ο ένας τον άλλο.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα