Ο νέος χρόνος φέρνει ευχάριστα, αλλά και… δυσάρεστα νέα για εκείνα και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Το 2020 αναμένεται να είναι μια χρονιά κατά την οποία κυρίως ένα από τα πέντε ζώδια θα δει τις μεγαλύτερες αλλαγές και ανατροπές προς το καλύτερο. Αυτό το ζώδιο δεν είναι άλλο από τον Ταύρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ζώδιο που θα δει τις μεγαλύτερες αλλαγές


Πες «αντίο» στην καθημερινή σου βαρετή ρουτίνα. Η ζωή σου θα αλλάξει και θα ανακαλύψεις μια νέα πλευρά του εαυτού σου μέσα στο 2020. Θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και θάρρος, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή. Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη πάθος και ενέργεια, κατά την οποία οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπού. Οι μήνες που θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω για να δεις τα «κέρδη» σου είναι το διάστημα μεταξύ Μαΐου-Σεπτεμβρίου. Αλλαγές θα έχεις και στα οικονομικά σου από τις αρχές του Απριλίου μέχρι τον Ιούνιο. ΛΕΩΝ: Έρχονται θετικές εξελίξεις


Για σένα το 2020 θα είναι μια χρονιά, στην οποία θα κάνεις απαραίτητα βήματα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μπορεί να μην είναι πάντα ένας εύκολος δρόμος, αλλά για ένα άτομο σαν εσένα, που έχει μάθει να ξεπερνά τα εμπόδια, δε θα είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα δεις να γίνονται στη ζωή σου θα είναι μόνο για καλό και μάλιστα θα σου επιτρέψουν να βρεις την πραγματική αγάπη. Τους πρώτους μήνες θα εστιάσεις περισσότερο στους φίλους σου και στα ερωτικά σου. Από το τέλος του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει για σένα μια πολύ παραγωγική περίοδος.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα