Όλοι μπορεί να περνάμε τις δυσκολίες μας. Άλλοι τις μοιράζονται, άλλοι τις κρατάνε μυστικές και προσπαθούν να τις ξεπεράσουν μόνοι τους. Ορισμένοι ζητούν βοήθεια, άλλοι πάλι αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα χωρίς να πουν κουβέντα σε κανέναν. Ποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να τραβάνε των παθών τους τον τάραχο και να μη σου πουν τίποτα; Ποιοι ζητούν με άνεση τη συμπαράστασή σου, ποιοι το αντιμετωπίζουν μυστικά και ηρωικά και ποιοι το παίζουν «τραβάτε με κι ας κλαίω»; Εδώ σου δίνουμε μερικές απαντήσεις, για να υποψιαστείς τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το χαμογελαστό «Εντάξει μωρέ, μια χαρά είμαι», του άνεργου φίλου ή της φρεσκο-χωρισμένης κολλητής σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι δυνατός και ατρόμητος. Τίποτα δεν μπορεί να έρθει σε αντίθεση με αυτή την εικόνα, που έχει πρώτα απ' όλα ο ίδιος για τον εαυτό του. Και αυτή θέλει να δείχνει στους άλλους. Είναι αρκετά εξωστρεφής ώστε να μην κρύψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά δεν θα τα αναφέρει ζητώντας βοήθεια. Όχι βέβαια, τα καταφέρνει μια χαρά μόνος του. Και επειδή το πώς τα βγάζει πέρα, η. καρδούλα του το ξέρει, θα πρέπει εσύ από τη μεριά σου να του συμπαρασταθείς, αλλά με τρόπο διακριτικό, ώστε να μη φαίνεται πως το κάνεις επειδή έχει την ανάγκη σου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει μια τάση προς τη μυστικοπάθεια, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στη ζωή του. Θέλει να είναι πάντα εκείνος που έχει τις λύσεις και τη βοήθεια για τους άλλους, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αλλά όχι το αντίστροφο. Έτσι, είναι ικανός να σηκώνει ολομόναχος το βάρος μιας αντιξοότητας και να μην πει κουβέντα. Ή να υποτιμήσει την ψυχολογική επιβάρυνση που του προκαλεί, και απέναντι στον εαυτό του και στους τρίτους. Προφανώς λοιπόν θα πρέπει μαζί του να έχεις αυξημένη ευαισθησία, και για να ανακαλύψεις αν κάτι τον «τρώει» και για να του προσφέρεις διακριτικά τη βοήθεια σου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν έχει κανένα, μα απολύτως κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί στους άλλους ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Άλλωστε πώς θα ζητούσε τη βοήθεια για να βρει τη λύση του; Εντοπίζει επιδέξια τους ανθρώπους και τα μέσα για να το αντιμετωπίσει, με το γνωστό ταλέντο του στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτά ως προς την πρακτική πλευρά. Γιατί ως προς την ψυχολογική, με την τάση του να εκλογικεύει καταστάσεις, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην παραδέχεται τον συναισθηματικό αντίκτυπο μιας κατάστασης. Γι' αυτό αν τον ακούς να την περιγράφει, σχεδόν σαν να αφορά κάποιον τρίτο, δώσε βάση στο πόσο μπορεί πραγματικά να τον ενοχλεί.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν θέλει να παραστήσει τον δυνατό, αλλά δεν του πάει να φανεί και αδύναμος. Προσπαθεί λοιπόν να αφήσει να εννοηθεί ότι έχει κάποιο πρόβλημα, με την προοπτική να το καταλάβουν οι υπόλοιποι και να τον συντρέξουν. Πλην όμως τα υπονοούμενα του δεν είναι πάντα καθαρά και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ικανότητα να μυρίζουν τα νύχια τους. Έτσι, μπορεί πραγματικά να βράζει στο ζουμί του, αφήνοντας τους άλλους να αναρωτιούνται τι του συμβαίνει. Από αυτά λοιπόν συνάγεται ότι, αν θέλεις να βοηθήσεις έναν αγαπημένο σου Καρκίνο, θα πρέπει να σταθείς πλάι του με μεγάλη ευαισθησία και διαίσθηση. 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα