Έχουμε μπει για τα καλά πια στο 2020, μιας και δε μένουν πολλές μέρες για να αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του. Ρε παιδιά, μόνο εμένα με φρικάρει το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα αυτή, ας μην την ανοίξουμε τώρα καλύτερα.

Ας μιλήσουμε για το άλλο επίκαιρο θέμα, που παίζει πολύ αυτήν την περίοδο. Και για πείτε, από στόχους σε τι φάση βρίσκεστε; Έχετε θέσει κανέναν ή θα περάσει το 2020 σαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να έχετε ιδρώσει και πολύ δηλαδή πετυχαίνοντας πραγματάκια;

Όπως και να ‘χει,εμείς είμαστε εδώ να σου πούμε τι στόχο να βάλεις για το έτος που μόλις μπήκε, ανάλογα με το ζώδιό σου. Τα άστρα ξέρουν καλύτερα για σένα, για ακόμη μία φορά.

Κριός

Να σταματήσεις πια να ευχαριστείς όλο τον κόσμο

Σαν ζώδιο, έτσι και βάλεις κάτι στο μυαλό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχεις. Κι επειδή θέλεις οι γύρω σου να βασίζονται πάνω σου κι εσύ με τη σειρά σου να τους ικανοποιείς δείχνοντας τις δυνατότητές σου και πόσο καλός είσαι, στο τέλος φορτώνεσαι με τόσες υποχρεώσεις που καταλήγεις να εξαντλείσαι. Ο στόχος σου για το 2020, είναι να σταματήσεις πια να το παίρνεις τόσο προσωπικά να τους ευχαριστείς όλους (δεν είναι κάποιου είδους τσάλεντζ) και να κοιτάξεις τη δική σου ψυχική υγεία και ευτυχία, γιατί σου αξίζει.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Να γίνεις πιο προσιτός

Ίσως είναι άμυνά σου, αλλά σχεδόν πάντα χτίζεις τοίχους στους ανθρώπους γύρω σου. Δεν αφήνεις κανένα να σε πλησιάσει αν δε νιώσεις άνετα και οικεία μαζί του. Ενώ κατανοώ εν μέρει την προσπάθειά σου να αποφύγεις να πληγωθείς, με το να είσαι απρόσιτος, ίσως χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολύ ενδιαφέροντες και ευχάριστους ανθρώπους. Βάλε λοιπόν στόχο για το 2020, να χαμηλώσεις τις άμυνές σου και να δίνεις ευκαιρίες στους γύρω σου ακόμα κι αν στο τέλος φας το κεφάλι σου. Κι αυτό μάθημα είναι.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα