Από τις 22 Σεπτεμβρίου ο τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας αλλάζει τόνο και παίρνει μία πιο «αέρινη» αλλά και «καλλιτεχνική» μορφή.  Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, αλλά και ο βασικός ρυθμιστής των σκέψεων, του λόγου, των συμφωνιών, των επαφών (συναντήσεις/ ειδήσεις) , των εμπορικών συνδιαλλαγών κ.α , εισέρχεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, δηλαδή στο Ζυγό όπου και θα παραμείνει ως τις 10 Οκτωβρίου.

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας σκέψεις και επικοινωνίες έχουν ως βασικό κίνητρο την επίτευξη της αρμονίας, της ισορροπίας , της συμφιλίωσης αλλά και της δικαιοσύνης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δούμε πολλές νέες συμφωνίες επαγγελματικών συνεργασιών, αρκετές αισθηματικές γνωριμίες,  αρκετά φλερτ και επικοινωνιακά τερτίπια που θα προσφέρουν «νοστιμιά» στην καθημερινότητά μας,  ενώ δεν θα λείψει και η διάθεση για διέξοδο και έκφραση μέσα από την τέχνη! Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο σε  κάθε επικοινωνιακή τους δράση είναι οι Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, όπως αναφέρει η Αθηνά Βαγενά στο oroskopos.gr

Κριός: Επικοινώνησε πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  εξισορροπεί το κλίμα των επικοινωνιών με τους συνεργάτες, αλλά και το σύντροφό σου. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου είναι ένα καλό διάστημα για να μπεις περισσότερο στην θέση των ανθρώπων που σε συντροφεύουν, να τους ακούσεις περισσότερο, να επικοινωνήσεις πιο ήρεμα και διαλλακτικά μαζί τους, βρίσκοντας από κοινού λύσεις.  Οι μέρες αυτές σε καλούν να σκεφτείς πολύ παραπάνω με το «Εμείς» αφήνοντας  στην άκρη το «Εγώ» η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα τόσο εύκολη.

(+) Που ευνοείσαι: νέες γνωριμίες που έχουν την προοπτική σταθερής σχέσης / συνεργασίας,  επίλυση διαφωνιών σε σχέσεις,  συμφωνητικά νέων συνεργασιών,  κατανόηση των ανθρώπων που συνδέεσαι.

(-) Τι να προσέξεις:  Δείξε περισσότερη υπομονή , μεθοδικότητα και υπευθυνότητα στα επαγγελματικά,  μείνει ανεπηρέαστος από τα «πηγαδάκια» κουτσομπολιών και λειτούργησε βάση σχεδίου και προγράμματος.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος: Κάνεις σχέδια για την εργασία και την καθημερινότητά σου!


Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, εξομαλύνεις το κλίμα στην εργασία και κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό των καθηκόντων αλλά και των ευθυνών που έχεις. Υπάρχουν ιδέες και σκέψεις που αφορούν την βελτίωση των εργασιακών σου υποχρεώσεων και αυτό το διάστημα μπορείς πραγματικά να βρεις τις ισορροπίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα πιο οργανωμένο φθινόπωρο στα επαγγελματικά.  Δεν λείπουν σκέψεις / ιδέες αλλά και αποφάσεις που σχετίζονται με την φυσική κατάσταση, την διατροφή, το κατοικίδιο.

(+) Που ευνοείσαι: Να εντάξεις μία νέα δραστηριότητα στο καθημερινό σου πρόγραμμα (πχ χορό, γυμναστική κλπ), να έρθεις σε επαφή με ειδικούς που θα σε στηρίξουν στην βελτίωση φυσικής κατάστασης και στην ανανέωσή σου. Να εκφραστείς δημιουργικά στην εργασία σου, αλλά και να κάνεις ένα πλάνο διαχείρισης των καθηκόντων σου.

(-) Τι να προσέξεις:   Μην αφήσεις την απαισιοδοξία αλλά και το αίσθημα της ματαιότητας να σε κρατάει πίσω και να μην σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά τα προσωπικά σου σχέδια.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος: Σε ετοιμότητα για φλερτ, αλλά και διασκέδαση!

Ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού κάνει την σκέψη σου αρκετά πιο δημιουργική, έχεις την επιθυμία να εκφραστείς και να μοιραστείς με αυθορμητισμό τις σκέψεις αλλά και τις εμπνευσμένες ιδέες που θα έχεις,  ενώ η χαρά, η διασκέδαση και η τέχνη θα γεμίσουν αυτές τις μέρες του φθινοπώρου, με αρκετό ενθουσιασμό.  Τα φλερτ δεν θα λείψουν και αν είσαι χωρίς σύντροφο, θα υπάρξουν επικοινωνιακά φλερτάκια που θα σε αναζωογονήσουν. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα ανανεώσεις την μεταξύ σας επικοινωνία.  Συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν τα παιδιά ευνοούνται. Επιχειρηματικά σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή!

(+) Που ευνοείσαι: Εκφράσου μέσα από την τέχνη, το χόμπι και το μεράκι σου ... Βάλε περισσότερο κέφι, παιχνίδι και φλερτ στη ζωή σου,  εφάρμοσε δημιουργικά σχέδια τα οποία μπορούν να σου αποφέρουν καρπούς! 

(-) Τι να προσέξεις:   Μην αφήνεις απωθημένα του παρελθόντος  ή και φόβους να σε κρατούν πίσω.  Μην αφήνεις στην τύχη τα οικονομικά σου, κάνε ένα πιο οργανωμένο πλάνο διαχείρισής τους.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα