Τι είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει, ενώ βρισκόμαστε σε ένα χώρο μαζί με 300 άλλα άτομα, εμείς μέσα απ’ όλο το πλήθος να ξεχωρίσουμε τον έναν και μοναδικό; 

Κεραυνοβόλος έρωτας! «Αχ! Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει…» Τι είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει, ενώ βρισκόμαστε σε ένα χώρο μαζί με 300 άλλα άτομα, εμείς μέσα απ’ όλο το πλήθος να ξεχωρίσουμε τον έναν και μοναδικό; Τι είναι εκείνο που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή μας; Κάποιοι το λένε «χημεία», και είναι μέχρι κάποιο σημείο, με κάποιο τρόπο «οσμιζόμαστε» ο ένας τον άλλον και επικοινωνούμε σε ένα ασυνείδητο επίπεδο. Έτσι, μετά από λίγο καιρό, γνωρίζοντας το άλλο άτομο καλύτερα, συνειδητοποιούμε πόσο διόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή μας… Το ίδιο βέβαια κι εμείς για εκείνον. Άλλοτε αυτά που μας ενώνουν είναι τα προτερήματά μας κι άλλες πάλι φορές τα κοινά μας ελαττώματα. Σίγουρα, ο χρόνος θα αποδείξει πόσο δυνατή μπορεί να σταθεί αυτή η σχέση. Πάντως, μια καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Τι είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας;

Ασφαλώς, όσο νεότεροι είμαστε, τόσο ευκολότερα ερωτευόμαστε κεραυνοβόλα. Μεγαλώνοντας, για κάποιο λόγο, αυτό γίνεται όλο και σπανιότερα, ίσως γιατί έχουμε ανάγκη περισσότερο την ανάπτυξη της οικειότητας για να αφεθούν και τα αισθήματά μας ελεύθερα. Επίσης, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στον κεραυνοβόλο έρωτα και κάποιοι άλλοι όχι. Οι συναισθηματικές καταστάσεις του καθενός μας διαφέρουν ανάλογα με το πώς μεγαλώσαμε, τα κριτήρια της ζωής μας και την προσωπικότητά μας. Όλα αυτά μπορούμε να τα επισημάνουμε στον αστρολογικό μας χάρτη.

Οι θέσεις και οι όψεις πλανητών όπως της Αφροδίτης, του Άρη, της Σελήνης, του Ουρανού, του Ποσειδώνα, αποτελούν πολύ καλές ενδείξεις για να δούμε κατά πόσο μας συμβαίνει συχνά και όταν μας συμβαίνει, αν είναι συνήθως για το καλό μας ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να νιώσουν ερωτευμένοι, έχουν ανάγκη να νιώσουν εκείνο το πετάρισμα στο στήθος, να δουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη να λάμπει από ένα φως εσωτερικό που μας κάνει πιο όμορφους και πιο θελκτικούς, σε σημείο που δεν αναγνωρίζουμε σχεδόν κι εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Όταν είμαστε ερωτευμένοι, νιώθουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, νιώθουμε πλήρεις, νιώθουμε ευτυχισμένοι! Μεγάλη υπόθεση να νιώθει κάποιος ευτυχισμένος στις μέρες μας. Ανάλογα με το στοιχείο στο οποίο ανήκουμε, άλλοτε το δείχνουμε έντονα κι άλλοτε με μια διαφορετική γλώσσα του σώματος. Όπως και να ’χει όμως, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. Είθε ο θεός του Έρωτα σύντομα να μας πετύχει με το ευλογημένο βέλος του κατάστηθα! 

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα