Τα όνειρα δεν έχουν περιορισμό ή ταυτότητα. Μπορεί να είναι η κατάκτηση του προσώπου, που έχει κλέψει την καρδιά σου. Μπορεί να είναι η επιτυχία στη δουλειά ή στις σπουδές. Ένα υπέροχο σπίτι, μια ευτυχισμένη οικογένεια, ένα ταξίδι στην άκρη του κόσμου. Το θέμα δεν είναι τι ονειρεύεσαι, αλλά πώς το πραγματοποιείς. Και να ποιος είναι ο τρόπος του κάθε ζωδίου για να υλοποιεί εκείνο που λαχταρά η καρδιά του, αλλά και τα εμπόδια που καμιά φορά βάζει από μόνο του στον εαυτό του.

ΚΡΙΟΣ: 

Για έναν Κριό, δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα. Η λέξη "αδύνατον" δεν του λέει και πολλά. Όσο για τη λέξη "δύσκολο", αυτή πια έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιό του. Δεν σκέφτεται καν τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί εκείνο που επιδιώκει. Απλώς ορμάει και το κυνηγά. Δεν είναι αιθεροβάμων, απλώς πιστεύει στις απεριόριστες δικές του δυνάμεις. Και δεν διστάζει να αναθεωρήσει τους στόχους του προς τα πάνω, αν δει ότι έχει περιθώρια. Η τρικλοποδιά που βάζει ο ίδιος στον εαυτό του; Αν κάτι δεν πάει καλά, δεν παραδέχεται τα λάθη του, οπότε δεν μπορεί και να μάθει από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: 

Ο Ταύρος έχει μια σταθερότητα στα όνειρά του. Που σημαίνει ότι είναι γνήσιες, βαθιές επιθυμίες ζωής, όχι παρορμητικά καπρίτσια, οπότε δεν θα παραιτηθεί από αυτές. Δεν θα του "περάσει" δηλαδή, δεν θα το ξεχάσει, δεν θα το εγκαταλείψει εύκολα. Κυνηγά το όνειρό του με υπομονή και αφοσίωση. Δεν πτοείται όσα εμπόδια κι αν παρουσιάζονται. Όπως το νερό κατατρώει τον πιο σκληρό βράχο, έτσι εκείνος ανοίγει αργά αλλά σταθερά τον δρόμο του. Προχωρά πάντα με υπολογισμένα, μεθοδικά, συντηρητικά βήματα. Με αυτό όμως μπορεί να σαμποτάρει τον εαυτό του. Γιατί μερικές φορές χρειάζεται ρίσκο και ταχύτητα για να πετύχει κανείς!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: 

Το κάθε όνειρο ενός Διδύμου έχει μια ρεαλιστική βάση, όλα μαζί σαν σύνολο όμως μπορεί να αποτελέσουν ένα χάος. Κι αυτό γιατί κυνηγά πολλά πράγματα ταυτόχρονα, εγκαταλείπει κάτι που έμοιαζε να είναι σκοπός ζωής για εκείνον, αλλά το ξαναπιάνει αργότερα ή βάζει στη θέση του κάτι εντελώς διαφορετικό. Στο μεταξύ έχει καταφέρει να παρασύρει κι άλλους να το μοιραστούν ή να το υποστηρίξουν, με τη γνωστή του πειστικότητα. Φυσικά, αλλάζοντας διαρκώς κατεύθυνση, δεν είναι εύκολο να πας πολύ μακριά. Αλλά τον Δίδυμο ποσώς τον ενδιαφέρει, γιατί το καινούργιο όνειρο, έτσι καθώς ξεπροβάλει δελεαστικό και άφθαρτο, είναι που μετράει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Ο Καρκίνος στα όνειρά του βάζει πραγματικά όλη την ψυχή του. Άλλωστε τα πιο πολλά είναι συναισθηματικής φύσης και έχουν να κάνουν με την ερωτική και οικογενειακή ευτυχία, χωρίς τις οποίες η ζωή του θα είναι κενή. Όμως ακόμα και στα επαγγελματικά του όνειρα υπάρχει πάντα ένα στοιχείο έρωτα, γιατί τίποτα δεν τον κινητοποιεί όσο η περίφημη δύναμη της αγάπης. Θα πρέπει να προσέξει πάντως την τάση του όχι μόνο να απογοητεύεται, αν κάτι δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του, αλλά και να το παίρνει προσωπικά, θεωρώντας πως μια κακόβουλη μοίρα τα έχει βάλει ειδικά μαζί του.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα