Ο Τοξότης

Ταιριάζει με όλους και με όλα, δεν κολλάει πουθενά, δεν τραβάει ζόρια, δεν δημιουργεί προβλήματα από το πουθενά και δεν πρόκειται ποτέ να σε κάνει να αισθανθείς ότι πνίγεσαι. Εσύ! Γιατί εκείνος,ασφυκτιά με το παραμικρό, θέλει τις πόρτες-τα παράθυρα ανοιχτά και γενικά όταν εσύ την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα μαζί του, ανακαλύπτεις έντρομη, ότι για άλλα έκλεισες συμβόλαιο, κι άλλα θα πάρεις στην πορεία! Με τις υγείες σου!

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ο Υδροχόος

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Όχι απλά δεν πρόκειται να κάνει υποχωρήσεις, όχι απλά δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό από την ζωή και τις συνήθειες του για να είστε μαζί, αλλά παίζει και να σε δέσει συναισθηματικά κόμπο με τις ρευστές του ιδέες περί ζευγαρώματος, που τα πάντα όλα επιτρέπονται κι αύριο δεν ξέρεις με τι κέφια θα ξυπνήσει το ζωντανό και τι ορέξεις θα έχει! Με τις υγείες σου!

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ο Ιχθύς!

Δεν τον περίμενες στην λίστα, ε; Το καλό με τον Ιχθύ είναι ότι έχει ήπια συμπεριφορά και πιάνει πολλά στον αέρα. Το κακό με τον Ιχθύ, είναι ότι μπορεί να αποδειχτεί πολλές φορές αρκετά… στην κοσμάρα του και πολύ μα πολύ ανοιχτός σε… νέες γνωριμίες!

πηγή:

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα