Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν τα πάνε καλά με τις αλλαγές, Δεν τους αρέσει να αλλάζουν περιβάλλον, δουλειά ή τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Δεν νιώθουν άνετα ακόμη κι όταν οι ίδιοι αλλάζουν.

Παίζει ρόλο σε αυτό η αστρολογία; Ανήκετε κι εσείς στα; πεισματάρικα αυτά ζώδια που μισούν τις αλλαγές; Το ζώδιό σας μπορεί να πει πολλά για το αν θα αγκαλιάσετε μια αλλαγή ή αν θα προσπαθήσετε να την αποφύγετε.

Το να μην μπορείς να δεχτείς μια αλλαγή, έχει πολλά να κάνει με το φόβο: φοβάστε την απροσδόκητη αποτυχία. Πολλές φορές όμως παρόλο που νιώθετε την αλλαγή σαν έναν κίνδυνο, τα οφέλη της θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια;
1. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)


Οι Ταύροι ξέρουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εντάξει με την αλλαγή που τους ωθεί. Είναι πεισματάρηδες και αν πρέπει να γίνει μια αλλαγή, μήπως θα μπορούσε αυτή να έρθει σε μικρές δόσεις;

Τους αρέσει να νιώθουν πως έχουν τον έλεγχο κι όταν συμβαίνει μια απρόσμενη αλλαγή, νιώθουν χαμένοι. Ο Ταύρος μπορεί να μην εκφράζει άμεσα τον τρόπο με τον οποίο δεν του αρέσουν οι αλλαγές και μπορεί να δείχνει ότι την έχει δεχτεί, αλλά η αλήθεια είναι πως τους αγχώνει.

2. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)


Ο Υδροχόος μπορεί να προκαλέσει μαι αλλαγή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι του αρέσει κιόλας όταν δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Λατρεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τους τρόπους που μπορούν να κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Τους αρέσει η πρόοδος αλλά αυτό που δεν τους αρέσει είναι η αλλαγή που προέρχεται από το χάος ή μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Θα είναι το πρώτο άτομο στην ουρά που θα περιμένει το νέο iPhone, αλλά συνεχίζει να ζει στο παλιό του διαμέρισμα ακόμη κι όταν μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα καλύτερο. Οι Υδροχόοι μένουν κολλημένοι στα πράγματα που τους αρέσουν και δεν ενδιαφέρονται να τα αλλάξουν.

3. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)


Η αλλαγή μπορεί να είναι αρκετά τρομακτική για έναν Ζυγό, καθώς μπορεί να περιλαμβάνει τόσο πολλά πράγματα. Οι Ζυγοί δεν αρέσκονται στην σύγκρουση, την αντιπαράθεση, τη δυσαρμονία και το άγνωστο. Οι Ζυγοί δεν είναι πεπεισμένοι πως η αλλαγή είναι πάντοτε προς το καλύτερο ή ότι θα είναι σε θέση να χειριστούν την αλλαγή ή τα αποτελέσματά της.

Φυσικά, οι Ζυγοί δεν πρόκειται να παραδεχτούν ποτέ πως η αλλαγή τους φοβίζει. Θα χαμογελούν και θα λένε πως όλα είναι εντάξει, αλλά μέσα τους θα βράζουν.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα