Είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάθε φορά που ξεκινάμε μία σχέση, έχουμε ορισμένες προσδοκίες από το σύντροφό μας. Όμως, αυτό που δεν θα έπρεπε με τίποτα να απαιτήσουμε από εκείνον, είναι να αλλάξει για εμάς. Βέβαια, συμβιβασμοί πρέπει να γίνονται πάντα και είναι καλό να προσαρμόζουμε τις επιθυμίες μας ώστε να συνυπάρχουμε αρμονικά με το άλλο μας μισό.  

Παρόλα αυτά, εάν αποφασίσουμε να δεσμευτούμε με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε ότι δε θα κάνουν την παραμικρή προσπάθεια, για να βρεθεί μία μέση οδός. 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου) 

Κάτι που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, είναι ότι οι Ταύροι αποτελούν την επιτομή του πείσματος. Γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν από τη σχέση τους, ενώ η σταθερότητα για εκείνους είναι πολύ σημαντική. Όταν ερωτεύονται δίνονται ολοκληρωτικά στο σύντροφό τους, όμως δε διατίθενται να προσαρμοστούν ούτε στο ελάχιστο, στις δικές του ανάγκες.  

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 

Είναι γεμάτοι θετική ενέργεια, και ποτέ δεν περνούν απαρατήρητοι. Όταν βρίσκονται σε σχέση, παρέχουν τα πάντα στο άλλο τους μισό ενώ το πάθος τους κυριεύει. Το μόνο που ζητούν για αντάλλαγμα, είναι να τους αποδεχτεί ακριβώς για αυτό που είναι, χωρίς να προσπαθήσει να τους αλλάξει με κανένα τρόπο - ακόμα κι αν αυτό αφορά μία βλαβερή τους συνήθεια, όπως το κάπνισμα. 

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα