Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που έχουμε ζήσει όλοι. Έρωτας από έρωτα όμως, έχει διαφορά. Μπορεί να παθιαστούμε πολύ με ένα άτομο και να είναι της στιγμής, αλλά μπορεί και να είναι και για πάντα. Μια αιωνία αγάπη, μας κάνει να χάνουμε τελείως το μυαλό μας και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε προσωπικές υποχωρήσεις, με σκοπό να κρατήσουμε τον έρωτα. Ο εγωισμός διαλύεται, οι απόψεις μας αλλάζουν και συμβαδίζουν με αυτές του ατόμου που μας έχει τρελάνει. Ποια ζώδια χάνουν το μυαλό τους απέναντι στο μεγαλείο ενός ερώτα και ποια ρίχνουν τον εαυτό τους για να επικρατήσει η αγάπη;

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της έντασης και του πάθους. Ό,τι κάνει στη ζωή του έχει ενέργεια και αναζητά πάντα τα μέγιστα και όχι τα μέτρια. Το ίδιο ισχύει και στον ερώτα. Δεν θέλει μια αγάπη μετριότητας και δε θα μπει ποτέ σε μια περιπέτεια που οδηγεί σε αδιέξοδο. Όταν συναντήσει τον μεγάλο ερώτα γίνεται ασυγκράτητος και ο ενθουσιασμός του κτυπάει κόκκινο. Δίνει τα πάντα, ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται. Γιατί πάντα κρατάει μια απόσταση, πάντα κρατάει κάτι για τον εαυτό του. Για να μην πληγωθεί, γιατί η αλήθεια είναι πως έχει καρδούλα… μάλαμα και πολύ ευαίσθητη. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ταύρος πιστεύει πολύ σε ένα μεγάλο έρωτα και επειδή είναι ζώδιο σταθερό, όταν τον βρει παθιάζεται υπερβολικά. Τα συναισθήματά του είναι αληθινά και στον υπερθετικό βαθμό, τα δείχνει και επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει θυσίες στο βωμό της αληθινής αγάπης. Όμως, μόνο αν ο έρωτας είναι αληθινός. Το θέμα είναι πως αργεί κάπως να βρει το άλλο του μισό γιατί το ψάχνει πολύ, αλλά όταν επιτέλους το ανακαλύψει, προσφέρει ασφάλεια, ζεστασιά, αλλά και τη μοναδική του προσωπικότητα. Ο έρωτας για αυτόν, είναι για δυο άτομα! 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος παίζει καλά το παιχνίδι του απέναντι σε ένα μεγάλο έρωτα και ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι πραγματικά δοσμένος σε μια αγάπη ή όχι. Και αυτό γιατί στο ενεργητικό του έχει αμέτρητες εμπειρίες στον τομέα αυτόν. Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν δαγκώσει την λαμαρίνα με ένα άτομο και ξεκινήσει σχέση μαζί του, μπορεί να συνεχίσει με ευκολία τα νυχτοπερπατήματα και τις απιστίες, που είναι μεγάλη του αδυναμία. Λέει πολλά λόγια ερωτικά, που ενδεχομένως να μην τα πιστεύει. Μόνο σε μια περίπτωση ίσως διατηρήσει περισσότερο τη ερωτική του ορμή: Αν το ταίρι που έχει διπλά του, καταφέρνει να κρατά ζωντανό συνέχεια το ενδιαφέρον του!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια εκείνα που θα ξεκινήσουν μια σχέση αποσκοπώντας πάντα στη δέσμευση διάρκειας και, γιατί όχι, σε οικογένεια. Παθιάζεται, ερωτεύεται, τα δίνει όλα, αφήνει την αγάπη του να καλύψει το άτομο που επέλεξε. Λέει ερωτικά λόγια, που τα πιστεύει. Ψάχνει την αγκαλιά και τα φιλιά. Για να σώσει αυτή την αγάπη, διαγράφει από τη ζωή του εγωισμούς και βάζει τη λογική του σε πρώτο πλάνο. Είναι εκεί, και είναι παρών, ζει πραγματικά τον απολυτό ερώτα. Αν το ταίρι του δεν τα καταλαβαίνει όλα αυτά, τότε αυτό θα χάσει, γιατί ο Καρκίνος πραγματικά δίνει και την ίδια του την ψυχή!

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα