Οι ασυνήθιστες συμπεριφορές των ζωδίων.

Είναι ένα από πιο δικά σου πρόσωπα, το ταίρι σου, ο καλύτερός σου φίλος, το παιδί σου, αλλά μερικές φορές δεν τον αναγνωρίζεις. Συμπεριφέρεται με ένα τρόπο σαν να μην είναι πια ο εαυτός του. Και ούτε καν η αστρολογία δείχνει να σε διαφωτίζει.

Πώς είναι δυνατόν ένας δυναμικός Κριός, π.χ., να γίνεται αναποφάσιστος, λες και έχεις να κάνεις με κανένα Ζυγό; Ή ένας θεωρητικά αυτοκυριαρχημένος Αιγόκερως να σου… κλαψουρίζει σαν κυκλοθυμικός Καρκίνος; Και όμως είναι. Γιατί πολλές φορές τα ζώδια εκδηλώνονται σαν τα ακριβώς αντίθετά τους στον ζωδιακό κύκλο, και μάλιστα υιοθετώντας τα χειρότερα χαρακτηριστικά του απέναντι ζωδίου. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι και με εσένα συμβαίνει αυτό, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, κάνοντας τους δικούς σου να μη σε αναγνωρίζουν.

Να λοιπόν πώς μπορείς να ερμηνεύεις αυτές τις ασυνήθιστες συμπεριφορές των αγαπημένων σου και πώς μπορείς να τους συμπεριφερθείς, ανάλογα με το ζώδιό τους!

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει περίσσευμα ενέργειας, αλλά συχνά τη διοχετεύει με λάθος τρόπο. Θέλει διαρκώς να ξεκινά καινούργια πράγματα ή να αναβιώνει καταστάσεις που έδειχναν να έχουν τελειώσει, ενώ έχει διαρκώς την ανάγκη να προχωρήσει σε κάτι νέο. Χρειάζεται συνέχεια να τον ενθαρρύνουν, διαφορετικά μπορεί να κυριευτεί από αβεβαιότητα και κατάθλιψη. Όταν για κάποιο λόγο φοβάται να δράσει ή έχει δεχτεί κάποια επίθεση, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Ζυγού: αναποφασιστικότητα, ανησυχία, αδράνεια, έλλειψη ενθουσιασμού και ένα αδιάκοπο «ναι, αλλά…» σαν απάντηση για τα πάντα. Και εκείνο που χρειάζεται σαν υποστήριξη, είναι να τον διαβεβαιώνεις διαρκώς ότι μπορεί να τα καταφέρει και ότι απλώς χρειάζεται να κάνει εκείνο που νομίζει σωστό. Από την άλλη, αν ήταν να κρατούσε κάποιο χαρακτηριστικό του Ζυγού, ο οποιοσδήποτε Κριός θα ωφελούνταν από λίγη διπλωματία, ώστε και να είναι ο εαυτός του και να μη γίνεται δυσάρεστος.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος κατά βάθος είναι μοναχικός τύπος και προτιμά να επικοινωνεί με τη Φύση. Έχοντας τόσο στενή σύνδεση με την ενέργεια της Γης, μπορεί να θεραπεύσει τους άλλους μέσα από αυτήν. Ίσως να φαίνεται νωθρός, αλλά χρειάζεται χρόνο για να νιώσει ασφαλής προτού να ανοιχτεί. Έχει τάση να μην καταναλώνει περισσότερη ενεργητικότητα από το αναγκαίο και εκτιμά το… ραχάτι. Όταν αισθάνεται αστάθεια, αβεβαιότητα ή ανασφάλεια ή έχει χάσει κάτι πολύτιμο, μπορεί να πάρει τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού. Να εξοργίζεται, να κακιώνει, να κατηγορεί, να γίνεται πικρόχολος και εκδικητικός. Για να τον επαναφέρεις στο κέντρο της καρδιάς του, πρότεινέ του να κάνετε μαζί έναν περίπατο στο πάρκο, να περάσετε μια μέρα στην εξοχή, να του κάνεις ή να του κάνουν ένα χαλαρωτικό μασάζ, να φάτε ένα ωραίο γεύμα. Παρόλα αυτά, από τον Σκορπιό ο Ταύρος μπορεί να δανειστεί το βάθος του συναισθήματος, ώστε να αισθάνεται αληθινά ασφαλής με τους ανθρώπους.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει μια δυσκολία στο να συνδέσει τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου του. Όταν κυριαρχεί το ορθολογιστικό αριστερό ημισφαίριο, σκέφτεται και μιλά καταπληκτικά. Όταν επικρατεί το διαισθητικό δεξί μέρος του εγκεφάλου, είναι σαν να… μπλοκάρεται και να μην ξέρει πώς να επικοινωνήσει. Χρειάζεται να αποδεχτεί και να εκφράσει την ευφάνταστη, δημιουργική πλευρά του. Όταν ο Δίδυμος δυσκολεύεται να σκεφτεί ή να επικοινωνήσει, αρχίζει να θυμίζει τη χειρότερη πλευρά του Τοξότη. Έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγηθεί, κάνει εξυπνακίστικο πνεύμα εις βάρος των άλλων, δείχνει τάσεις φυγής κλπ. Για να τον επαναφέρεις στο κέντρο της καρδιάς του, ζήτησέ του να σου πει τι έχει ακούσει για κάποιο άσχετο γεγονός της επικαιρότητας, αν διάβασε κάτι ενδιαφέρον πρόσφατα ή απλώς μπες στο ζουμί και ρώτα τον ευθέως τι τον απασχολεί. Πάντως, από τον Τοξότη ο Δίδυμος μπορεί να δανειστεί την ευρύτητα του πνεύματος, για να επικοινωνεί με ουσιαστικότερο τρόπο.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα