Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Της Μαρίας Ραπτοδήμου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των αναγκών και του έρωτα, αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό στις 05.10 και μας καλεί σε μία βαθύτερη ενδοσκόπηση σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή αλλά και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν. Είναι γεγονός ότι έντονα συναισθήματα, καχυποψία, ανασφάλειες, βαθύτερα απωθημένα και πληγές έρχονται στην επιφάνεια και καλούμαστε να μπούμε σε διαδικασία αναζήτησης και επανεξέτασης σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή και στο κατά πόσο ο σύντροφος που έχουμε δίπλα μας καλύπτει την ανάγκη μας για πάθος, για συγχώνευση σε απόλυτο βαθμό, για έντονο συναίσθημα και απόλυτη ταύτιση. 

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό ως 31 Οκτωβρίου 2018 

Το ζώδιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη θεωρείται στην αστρολογίαθέση αδυναμίας, καθώς η συναισθηματική ένταση, η ανάγκη για έλεγχο, χειρισμό και εξουσία μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές επιλογές. Ξεκάθαρο είναι επίσης ότι δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε και να δημιουργήσουμε εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις μας λόγω ζήλιας και καχυποψίας, που είναι πιθανό να κυριαρχήσουν. Ανεπηρέαστες δεν θα μείνουν και οικονομικές υποθέσεις καθώς καλούμαστε να επανεξετάσουμε προσεκτικά ότι αφορά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά οικονομικές επιχειρηματικές συμφωνίες. Είναι προτιμότερο να μην μπούμε σε διαδικασία αυτή την περίοδο οικονομικών συζητήσεων και συμφωνιών γιατί το πιθανότερο είναι η πορεία να μην είναι αυτή που θα θέλαμε και στο τέλος να απογοητευτούμε από τις εξελίξεις.

Στις 30.10 η Αφροδίτη ανάδρομη περνάει στον Ζυγό, η ενέργεια αλλάζει βάζοντας μας σε διαδικασία να σκεφτούμε την ερωτική μας ζωή μέσα από τη συντροφικότητα και την κατανόηση που μπορεί να δείξει το ταίρι μας. Είναι πιθανό να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε σοβαρά εάν το ταίρι που έχουμε δίπλα μας είναι αυτό που θα θέλαμε για να προχωρήσουμε σε ένα σημαντικό βήμα στη ζωή μας όπως ο γάμος ή η συγκατοίκηση. Σημαντικά θα είναι τα συμπεράσματα και σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας, καθώς είναι δεδομένη η εσωτερική αναζήτηση για το αν οι συνεργάτες που έχουμε αντιλαμβάνονται τις ανάγκες μας και μπορούν να τις ικανοποιήσουν. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές διευθετήσεις αυτή την εποχή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να επηρεάσουν αρνητικά τις επαγγελματικές μας σχέσεις και να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εμάς

Το βέβαιο είναι ότι αυτή η περίοδος μπορεί να είναι καταλυτική για την ερωτική μας ζωή, καθώς τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις που θα βγάλουμε θα αποβούν καθοριστικές για την πορεία της. Η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στο Ζυγό και ξεκινά μία ιδανική περίοδος να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας, τις αποφάσεις μας, τα συμπεράσματά μας με το σύντροφο ή με πρόσωπα σημαντικά για εμάς.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα