Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Στις 1 Δεκεμβρίου 2018, ο Ερμής στο Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει ως τις 6 Δεκεμβρίου 2018. Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός, αλλά και ένα είδος σύγχυσης όσον αφορά κάποια μυστικά. Καλούμαστε να ξεριζώσουμε οτιδήποτε δε μας χρησιμεύει πλέον και να συνειδητοποιήσουμε την κρυμμένη μας δύναμη. 

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό: Επιστροφή στα σκοτεινά άδυτα της ψυχής σου! 

Είναι μια στιγμή που μπορούμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας, αλλά και να διερευνήσουμε τον εσώτερο εαυτό μας, το πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, τις πεποιθήσεις και τις σκέψεις μας. Τώρα διερευνούμε τη σεξουαλικότητά μας και κάποια σεξουαλικά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης, επενδύσεις του παρελθόντος ή ζητήματα κληρονομικά μας απασχολούν τώρα και καλούμαστε να τα αποσαφηνίσουμε. Οι κρυμμένοι φόβοι και οι ανασφάλειές μας, μας παρεμποδίζουν να δούμε την αλήθεια των πραγμάτων. Κυριαρχεί έντονη δυσπιστία και καχυποψία και αναρωτιόμαστε σχετικά με τα απώτερα κίνητρα των πράξεων των άλλων.

Μας δίνεται η ευκαιρία να προβληματιστούμε σχετικά με προδοσίες του παρελθόντος και να δούμε τι μας κρατά σε συναισθηματική απόσταση από τους άλλους. Βαθιές και διερευνητικές συνομιλίες διευκολύνουν και παράγουν έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με τους άλλους. Η αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων βοηθά στην αναγέννηση του εαυτού μας διαμέσου των άλλων. Κάποια αλαζονική τάση επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων και υπάρχει μια γενική έλξη προς τις απόκρυφες επιστήμες και την Αστρολογία.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον όγδοο οίκο σας, oι επενδύσεις δε θα εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλετε, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν οικονομικά. Καθυστερήσεις ή αναβολές είναι πιθανόν να προκύψουν όσον αφορά οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια ή δάνεια. Σεξουαλικά ζητήματα μπορεί να χρειαστεί να συζητηθούν, αλλά δεν θα υπάρξει λύση. Θέματα εμπιστοσύνης και οικειότητας με το σύντροφό σας, μπορεί να βασανίσουν τις σκέψεις σας και να εκδηλώσετε ζήλεια και κτητικότητα, πράγμα το οποίο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε καλύτερα τις προτιμήσεις και ανάγκες του συντρόφου σας. 

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα