Η λογική λέει ότι για να μπήκες να διαβάσεις αυτό το άρθρο, κατά πάσα πιθανότητα είσαι single και μπράβο σου. Είτε βέβαια είσαι ελεύθερο πουλί από επιλογή είτε επειδή δεν έχει βρεθεί ακόμα το σωστό άτομο για σένα, σίγουρα ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι λέει το ζώδιό σου σχετικά με τα ερωτικά σου. Να έχεις μια εικόνα για το τι θα σου ξημερώσει την επόμενη μέρα, ρε παιδί μου.

Γενικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι διαβάζουμε καθημερινά, ή έστω συχνά, τα ζώδια, κυρίως για να ενημερωθούμε τι παίζει στο κομμάτι των σχέσεων (άλλα προβλήματα δεν έχουμε, βλέπεις.) Άλλες φορές, λοιπόν, οι προβλέψεις πέφτουν μέσα, γι’ αυτό άλλωστε συνεχίζουμε να στηριζόμαστε σε αυτές κι ας μην το παραδεχόμαστε, ενώ άλλες φορές αποδεικνύονται τελείως άτοπες.

Ωστόσο, ορισμένες φορές ψάχνουμε μέσω αυτών να βρούμε και μια εξήγηση ή μια λογική σε όσα μας συμβαίνουν. Αν λοιπόν αναζητάς το λόγο που είσαι ακόμα single, τσέκαρε παρακάτω να δεις τι έχει να πει γι’ αυτό το ζώδιό σου.

Κριός

Δε συμβιβάζεσαι εύκολα κι αυτό φαίνεται στο relationship status σου. Βρε Κριέ, το ξέρουμε ότι είσαι μια έντονη κι αυθόρμητη προσωπικότητα που παίρνει πάντα αυτό που θέλει, αλλά εσύ όποιον/α κι αν γνωρίζεις τον περνάς από κόσκινο και ψάχνεις για ελαττώματα. Εκτός αυτού, έχεις πολύ υψηλά στάνταρντς και απαιτήσεις και δεν προτίθεσαι να βάλεις νερό στο κρασί σου, εκτός κι αν πράγματι πειστείς ότι ο/η άλλος/η το αξίζει. Δεν είσαι λοιπόν σε σχέση επειδή δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που θέλεις. Όπως και να ‘χει, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ο/η κατάλληλος/η και για σένα.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Είσαι κολλημένος/η με κάποιον/α κι αν φας εσύ κόλλημα με κάτι, όλοι ξέρουμε πως θα πάρει πολύύύύ καιρό (κάτι αιώνες) για να προχωρήσεις παρακάτω. Έτσι όμως χάνεις τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αφού αφήνεις τα κελεπούρια που κυκλοφορούν τριγύρω σου, να σε προσπερνούν. Μα τι κακό κι αυτό ρε παιδί μου, να κολλάς σε καταστάσεις που δε σε καλύπτουν μόνο και μόνο λόγω συνήθειας; Και μετά αναρωτιέσαι γιατί είσαι single… αφού τα θέλει ο κώλος σου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Ευκολάκι, γιατί είσαι Δίδυμος, θα μπορούσα να απαντήσω και να μη συνεχίσω, αλλά ας το δούμε πιο διεξοδικά. Δεν ξέρεις τι θέλεις. Θέλεις να είσαι σε σχέση; Θέλεις να είσαι ελεύθερο πουλί; Θέλεις να έχεις κάτι χαλαρό; Θέλεις να έχεις πολλά φλερτ; Σαν κλασικός Δίδυμος που είσαι, στα σκάει η κυκλοθυμία και η αστάθεια κι αλλάζεις γνώμες σαν τα πουκάμισα. Όμως δε γίνεται δουλίτσα έτσι. Προσπάθησε να βγάλεις άκρη με τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου κι αν δεν μπορείς, γ@μα το. Καλύτερα να είσαι single παρά να παιδεύεις κι άλλους.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα