Κριός

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να μπεις στην διαδικασία για να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να περιορίσεις τις καταναλωτικές ορέξεις σου, αφού όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, τα «κουκιά» δεν βγαίνουν! Αντίθετα επιτρέπονται οι πωλήσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σου φέρνει άτομα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, το πιθανότερο όμως είναι να σε «παραμυθιάσουν», οπότε μην δίνεις βάση στα λεγόμενά τους. Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου θα αναβληθεί, ενώ αν συνάψεις κάποια συμφωνία να ξέρεις πως δεν θα προχωρήσει στην πράξη.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ερμής απέναντί σου περιπλέκει τις συνεργασίες σου, μέσα από λεπτομέρειες που δεν είχες υπολογίσει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα έχει και τα καλά του, αφού θα διευθετήσεις αρτιότερα τις υποθέσεις σου κι αν δεις πως κάποιος/α δεν σου κάνει, μην διστάσεις να βάλεις την σχέση σας «στον πάγο». Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σε ωθεί να αποκτήσεις πράγματα ή αγαθά, που δεν καλύπτουν τόσο υλικές ανάγκες σου αλλά πνευματικές. Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι απόπειρες παραπλάνησης σε συνεργασίες, οπότε το καλύτερο είναι να πεις όχι, εξαιρουμένων ίσως των πράξεων αγάπης και προσφοράς!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε αναγκάζει να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις επάνω σου τα καθήκοντα κάποιου/ας που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταποκριθεί σε αυτά. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα «ανακατώνει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά σίγουρα κάποιος/α… κλέβει κι ίσως είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε σχετική διαδικασία, αφού είναι δύσκολο να καταλάβεις που είναι η αλήθεια και που το ψέμα! Αντίθετα στις πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου «το ‘χεις».
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ένα μπλοκάρισμα στα προσωπικά σου, «για λόγους ανωτέρας βίας» ενώ αν έχεις παιδιά σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ζητήματα που τα αφορούν και να τα επιτηρείς διακριτικά ώστε να γλιτώσεις τα χειρότερα. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Ποσειδώνα σε καλεί να… μην διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό», μπορείς ωστόσο να απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες ευεξίας.. Επιπλέον, «ρίξε άκυρο» σε μια πρόταση συνεργασίας.
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα