Κριός

2 Οκτωβρίου 2019

Γενικά

Το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9o Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με υποθέσεις γραφειοκρατικής φύσεως τις οποίες συνεχώς αναβάλλατε.

Ερωτικά

Όντας προβληματισμένοι με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ίσως να χρειάζεται να πάρετε τη γνώμη κάποιου ανθρώπου που δεν έχει άμεση επαφή με την πραγματικότητά σας και άρα θα είναι αποστασιοποιημένα περισσότερο αντικειμενικός. Έτσι λοιπόν σήμερα, δέχεστε συναισθηματική βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που δεν το περιμένατε, αφού η σχέση σας δεν είχε μέχρι σήμερα προχωρήσει, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Ακούστε λοιπόν τι έχει να σας πει. Ίσως να σας βοηθήσει να δείτε από μια άλλη οπτική τα πράγματα που συνδέουν τον εαυτό σας με εκείνους που θέλετε.

 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος 

2 Οκτωβρίου 2019

Γενικά

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8o Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες για εσάς ρυθμίσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι , με τα νέα δεδομένα, θα καταφέρετε να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Ερωτικά

Μην είστε απόλυτοι απέναντι στον άνθρωπός σας. Το να κρατάτε μία στάση ανελαστική, τότε δεν του δίνετε το περιθώριο, να εκφράσει τις δικές του απόψεις, τα δικά του θέλω, στη σχέση που έχει μαζί σας. Είναι λοιπόν ένα πιο ήρεμα σχετικά διάστημα να του δώσετε και τον τρόπο και το χώρο να εκφραστεί. Εάν είστε μόνοι, μην διαφωνείτε κάθε φορά που βρίσκεστε με έναν άνθρωπο πολύ κοντά με τις απόψεις του. Ούτε να τον διαγράφετε από την καρδιά σας εάν ο τρόπος ζωής του και η στάση του δε μοιάζει με τη δική σας. Ακούστε τι έχει να σας πει. Να σας μάθει και να του μάθετε.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα