Κριός

Με τον Ήλιο απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου κι όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες», ίσως μάλιστα να μάθεις και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό η τύχη έχει αρχίσει να σε… περιτριγυρίζει, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Επιπλέον θα έχεις την αγοραστική δύναμη για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ίσως όμως και να σου το χαρίσουν.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σου προτείνει να αναζητήσεις συμμαχίες στα εργασιακά σου, αφού μέσω αυτής της οδού θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς αλλά και έξτρα εξυπηρετήσεις. «Η ισχύς εν τη ενώσει» λοιπόν και τελικά… ότι κι αν σου δώσουν να υπογράψεις καν’ το χωρίς δεύτερες σκέψεις! Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλα για να διαφημιστείς. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να λειτουργεί «αβανταδόρικα» για σένα , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως μια «κακοδαιμονία» που προηγήθηκε έχει πλέον… εκλείψει κι όλα είναι «μέλι-γάλα»!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε παραπέμπει σε μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον άτομο, με το… μέλλον σας να είναι ανοικτό! Επιπλέον, μια σύμβαση ή συμφωνία θα σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει μια σειρά από ευκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα χρειάζεσαι ύστερα από κάποιες «ανωμαλίες» των τελευταίων ημερών. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ενώ καλά νέα αναμένονται και στην περίπτωση που σε απασχολεί ένα θέμα υγείας. .
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα