Ωροσκόπιο για όλους τους αστερισμούς.

Κριός

 Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρωτοποριακούς κύκλους, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναδείξεις και την αντίστοιχη δική σου δυναμική, το πράγμα ωστόσο δεν είναι και τόσο απλό αφού θα πέσεις σε αντιφάσεις. Κι αυτό γιατί η αντίθεση Άρη-Χείρωνα, που δεν συνάδει καθόλου με ένα πνεύμα ανεξαρτησίας σε κάνει… ανεξήγητα συναισθηματικό/η και «ψυχοπονιάρη/α», άρα και εξαρτώμενο από άτομα και καταστάσεις. Ίσως βέβαια να σου τύχει ένα τέτοιο άτομο ως συνεργάτης ή… ταίρι, υπάρχουν όμως και οι «σοφοί» μιας κάποιας ηλικίας που μπορούν να καλύψουν το κενό!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μην διστάσεις λοιπόν να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα, πριν σου τα αλλάξουν… άλλοι/ες! Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα δημιουργεί «φατρίες» στην δουλειά σου, ενώ ως προς τα θέματα υγείας, που τυχόν σε απασχολούν, η λύση θα έρθει από μια παραδοσιακή θεραπεία ή τα γιατροσόφια του παππού και της γιαγιάς! 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να βγεις προς τα έξω αλλά και να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, πολύ πιο γόνιμη θα είναι ωστόσο η συνεισφορά της σε σχέση με τα ενδιαφέροντα και τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Όσο για την καθημερινότητά σου θα δεις ή θα μάθεις πράγματα που θα σε αιφνιδιάσουν, μπορείς όμως κι εσύ να «πουλήσεις τρέλα»! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα κι εδώ είναι που οι αγκαλιές θα «πιάσουν τόπο», αρκεί βέβαια να μείνεις σε αυτά που σε ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο». Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Χείρωνα μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν, ενώ είναι πιθανό να βρεις κάτι θαμμένο ή κρυμμένο στον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά όμως το κλίμα ομοψυχίας μπορεί να «σπάσει» και να ξεσπάσει ένας μικρός «εμφύλιος». 
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα