Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και δεν έχεις παρά να ενδώσεις σε αυτές, αν όχι να πρωταγωνιστήσεις! Αν όμως επιμείνεις σε κανόνες και προγράμματα, μην περιμένεις να βρεις ανταπόκριση. Επιπλέον, αναμένονται απρόσκλητοι επισκέπτες, ένας εκ των οποίων έχει κι… άλλου είδους βλέψεις για σένα, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε έναν άλλο χώρο, ύστερα από μια πρόσκληση-πρόκληση. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια παρασκηνιακές δράσεις αλλά και κάποια από τα απωθημένα σου.
 

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Κριό σε ενθαρρύνει να ξεδιπλώσεις την δημιουργική «τρέλα» σου, να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου και να επισκεφθείς μέρη για πρώτη φορά, ενώ σου ανοίγει και νέους δρόμους πνευματικής αναζήτησης. Επιπλέον, μπορεί να εκπλήξεις ευχάριστα τους άλλους, αποκομίζοντας κοινωνικά ή προσωπικά οφέλη. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το πιθανότερο είναι να… τρελάνεις κόσμο με τις επιλογές σου. Ενδέχεται ωστόσο να ενοχληθείς από την παρεμβατική συμπεριφορά ενός ατόμου του φιλικού σου περιβάλλοντος.
 

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να λάβεις κάτι που δεν το περιμένεις, γενικότερα ωστόσο, η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να φέρει συγκρούσεις στις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», οπότε ας είσαι σε εγρήγορση, από την άλλη όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να «τρέξεις» γρήγορα μια υπόθεσή σου.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα