Ζυγός

Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει πρωτόγνωρες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι από πλευράς σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ακολουθήσεις την ροή, χωρίς… αντιστάσεις! Αν πάλι αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, με μη αναμενόμενες επιλογές θα προκαλέσεις θετική αίσθηση, ίσως μάλιστα να «τραβήξεις» κι ένα άτομο που θα σε βοηθήσει να… απελευθερωθείς περισσότερο! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς του με μετακινήσεις-αστραπή και συμμετοχή σε αγώνες.
 

Σκορπιός

Φαίνεται πως στα εργασιακά σου, τίποτε δεν κινείται σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές, τότε η Αφροδίτη στον Κριό θα σε ανταμείψει, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη, ιδιαίτερα αν αποφασίσεις να συνεργαστείς με κάποιον/α που τυπικά ανήκει σε «αντίπαλο στρατόπεδο». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει έκτακτα έξοδα, με τις ζημιές να… προηγούνται. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια δυναμική διαπραγμάτευση για το πόσα πρέπει να πάρεις εσύ και πόσα οι άλλοι!
 

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας κι… εσύ στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Επιπλέον, πάντα υπάρχει μια «πρώτη φορά» κι όπως θα διαπιστώσεις τα πράγματα θα εξελιχθούν απρόσμενα καλά! Παράλληλα και ο Άρης στο ζώδιό σου στο «κύκνειο άσμα» του σε ωθεί να αντιδράσεις απέναντι σε ότι σε περιορίζει, συνάμα όμως, θα υπάρξουν και συμπεριφορές που θα σε ταράξουν, οπότε ας είσαι προετοιμασμένος/η για… μάχες!

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα