Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αλλάξεις πολλά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με κάθε τι «συμβατικό» να σου φαίνεται απόλυτα… βαρετό! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να πειραματιστείς με πρόσωπα και καταστάσεις, που έχουν κάτι το πολύ διαφορετικό, αν δεν το πράξεις όμως, τότε θα υπάρξουν ανατροπές που θα σου στείλουν το μήνυμα της αλλαγής. Στον αντίποδα φυσικά ο αυστηρός Κρόνος στον Αιγόκερω προσπαθεί να σε κρατήσει με το ζόρι στην δική του «τάξη», μέσω κάποιων που σε κριτικάρουν και σου επισείουν τις ευθύνες σου αλλά με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σιγά μην τον ακούσεις!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει εκ νέου αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σου κι αν απορείς κι ενίστασαι για το πότε επιτέλους το σύμπαν θα σε αφήσει στην ησυχία σου, ένα έχω να σου πω: Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα, γι’ αυτό πάψε να αντιστέκεσαι και αποδέξου την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται, έχοντας μάλιστα επίγνωση πως ο δρόμος σου έχει ακόμη αρκετές στροφές. Επιπλέον, ο πολύ ενεργός Ποσειδώνας σε… ζαλίζει και σε παραπλανεί, κάνοντας τις πάγιες σταθερές σου να μοιάζουν με φτερό στον άνεμο, οπότε το μόνο που σου απομένει είναι να «πιαστείς» από την λογική σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε μεταφέρει σε έναν «καινούριο θαυμαστό κόσμο», είτε αυτό έχει να κάνει με πραγματικά ταξίδια, είτε με τις αναζητήσεις και τα ενδιαφέροντά σου. Κι επειδή τίποτε το συνηθισμένο ή «συμβατικό» δεν χωράει σε αυτόν τον κόσμο, άφησε κι εσύ πίσω σου τις πάγιες πεποιθήσεις σου κι άνοιξε τις αισθήσεις και το μυαλό σου, αφού σίγουρα το σύμπαν θα σε ανταμείψει με βιώματα που δεν σου έχουν ξανατύχει. Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω επιμένει να σε «προσγειώνει» με οικονομικά ζητήματα που αναζητούν την λύση τους.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα