Αιγόκερως

Ο εξαιρετικά ενεργός Ουρανός φέρνει αναταραχές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή εντάσεις που θα πάρουν μεγάλη έκταση, εκεί που δεν το περιμένεις και να ανατραπούν όλα μέσα σε μια στιγμή!  Επιπλέον σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο αλλά και να υιοθετήσεις μια μάλλον ριψοκίνδυνη οικονομική πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις! Αν όμως έχεις παιδιά, τότε προστάτεψέ τα από κινδύνους που θεωρούνται μεν «απίθανοι» αλλά σήμερα είναι υπαρκτοί.
 

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Υδροχόος

Με τον Ουρανό να «τα σπάει» μεταφορικά και… κυριολεκτικά, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε στα ενδιαφέροντά σου, αφού μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς «αφεντικά» πάνω από το κεφάλι σου. Επιπλέον όμως καλείσαι να υιοθετήσεις «πρωτάκουστες» επιλογές που ναι μεν μπορεί να «τρελάνουν κόσμο» αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις, αφού σήμερα οι εξαιρέσεις προηγούνται του κανόνα! 
 

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθύες

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να «βγάλει» εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά με άτομα του περιβάλλοντός σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως μάλιστα να εκτεθείς και σε κίνδυνο εξ αιτίας κάποιων ιπτάμενων αντικειμένων! Από την άλλη πλευρά βέβαια σου δίνει την ευκαιρία να μυηθείς σε μια γνώση «για λίγους», ενώ θα κερδίσεις πολλά αν φύγεις από τα συνηθισμένα και αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Επιπλέον, φαίνεται να έρχεται μια αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα