Κριός

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στα οικονομικά σου οπότε μην θεωρείς τίποτε σίγουρο. Αντίθετα σήμερα, οι συνήθεις διαδικασίες και οι κανόνες δεν ισχύουν, ευκαιρία λοιπόν για να κυνηγήσεις κάτι «εξεζητημένο». Παράλληλα, είναι πιθανό να αποκτήσεις νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα, φαίνεται μάλιστα πολύ πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους. Όσον αφορά όμως σε μια τρέχουσα φιλία σου, κινδυνεύει να διακοπεί απότομα.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο… πολύ ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, αρκεί κι εσύ να πεις «ναι» στο διαφορετικό και σε οτιδήποτε δείχνει ριψοκίνδυνο ή «ανασφαλές», αφού εκεί κρύβεται η επιτυχία! Αντίθετα, αν επιμείνεις στα δήθεν «σίγουρα»… πρόκοψες! Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς δυσάρεστα από «ανήκουστες» καταστάσεις ή συμπεριφορές, ενώ «παίζει» και μια ξαφνική ρήξη με ένα ισχυρό πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείς να εργαστείς εντατικά ή να αθληθείς, προκειμένου να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια με έναν δημιουργικό τρόπο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει αποκαλύψεις που θα έρθουν ως «κεραυνός εν αιθρία», αφού πρόκειται για παρασκηνιακές ενέργειες που βγαίνουν στο φως. Έχεις όμως κι εσύ… δικαίωμα να πετύχεις τους στόχους σου κινούμενος κρυφά και αιφνιδιαστικά. Κατά τα άλλα βέβαια, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας ότι επιβαρύνει την καρδιά και το κυκλοφορικό σου. Επιπλέον, δρομολογούνται απροσδόκητες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι σήμερα οι «συμβατικές» επιλογές δεν έχουν τύχη.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα