Κριός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Αποφασιστικής σημασίας ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί και μια εμψυχωτική δράση σου.Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα «κομβικό» μήνυμα από το… υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο, ενώ τα… Ποσειδωνάκια μπορεί να σου «κατεβάσουν» κι ένα σωρό εμπνεύσεις καλλιτεχνικής φύσεως! Παράλληλα αποκτάς μια διευρυμένη πρόσβαση σε παρέες και ομάδες, έστω και μέσα από το διαδίκτυο, «μαζεύοντας» γνωριμίες και ιδέες.  
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί ασαφές ή συνωμοτικό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί να συμμετάσχεις σε κάτι που –υποτίθεται- γίνεται για το κοινό καλό αλλά… δεν!Ας είσαι λοιπόν αρκούντως καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας, καλό είναι όμως να «ακούσεις» την διαίσθησή σου κι όχι τόσο τα «πειστήρια» της λογικής σου, αφού ο/η ένοχος ξέρει να καλύπτει πολύ καλά τα ίχνη του και να ρίχνει το φταίξιμο σε άλλον/η. Παράλληλα βέβαια σε ζητήματα καριέρας θα έχεις συσκέψεις και ευκαιρίες διάκρισης.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να οραματιστείς και να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον.Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο», ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς κι εσύ να εμφανίσεις το μαύρο-άσπρο, ελπίζω με καλό σκοπό. Παράλληλα, θα βρεις πολλούς τρόπους για να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, ενώ «είναι στα σκαριά» και μια εξυπηρετική νομική ρύθμιση.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα