Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι επειδή τα πολλά σούρτα-φέρτα… απαγορεύονται, δεν είναι κακή ιδέα να αλλάξεις διαρρύθμιση ή να «σκαλίσεις» ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, η γιαγιά και ο παππούς κάτι έχουν να σου… πουν!Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Κρόνου φέρνει πιέσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μην πάρεις όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν, απλά κάνε υπομονή. Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής».
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε περνάει από γενικές εξετάσεις και βέβαια όλα θα κριθούν από την επάρκειά σου. Αν όμως διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επωφελείται πατώντας στις δικές σου πλάτες, μην διστάσεις να απαιτήσεις το δίκιο σου, αφού αν ενδώσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου.Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου προσφέρει την ευκαιρία για να ασχοληθείς με «ρετρό» δράσεις, όπως είναι η χειροτεχνία και το.. κέντημα! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις διάφορες ειδήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις στο διαδίκτυο ή το τηλέφωνο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλει σε έξτρα αγορές και έξοδα, αφού και η… καραντίνα θέλει καλοπέραση! Μπορείς ωστόσο να εντρυφήσεις και σε παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου θέτει σε δοκιμασία τις γνώσεις-δεξιότητές σου κι ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις ή έχεις «δουλέψει» τα θέματά σου, θα είναι και τα αποτελέσματά σου.Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις και εργασίες που κρύβουν κινδύνους. Αν πάλι «πρέπει» να εξέλθεις, να είσαι νομότυπος/η. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα