Κριός

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να σε κάνει πρωτοπόρο με το… ζόρι και επιρρεπή στις θεαματικές ανατροπές, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σου κι αν το φοβάσαι αυτό δεν έχεις παρά να προκαλέσεις εσύ πρώτος την τύχη σου, «σπάζοντας» φόρμες και παραδόσεις ετών. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχει ένα απρόβλεπτο κέρδος αλλά αν περιμένεις κάτι «σίγουρο», μάλλον δεν θα το λάβεις. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο θέτει πιεστικά ζητήματα, τόσο στις φιλικές, όσο και τις πιο στενές σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που θα σε στενοχωρήσει αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο σε πιέζει να ανταποκριθείς σε επιπλέον υποχρεώσεις και πέρα από τις δικές σου ευθύνες ή τα τρεξίματα, θα φορτωθείς και δουλειές άλλων, κάτι που θα σου έρθει πιο… μαλακά αν βάλεις τα όριά σου εξ αρχής ή απλά αναλάβεις την διοίκηση των πραγμάτων. Παράλληλα, ο Ήλιος στο 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί κι αυτός σε μια αλλαγή στα εργασιακά σου, που είναι σκόπιμο να την προκαλέσεις παρά να την «λουστείς» αλλά και σε αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακά δρώμενα. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο θα περιορίσει αισθητά την ελευθερία κινήσεών σου αλλά μην σκεφτείς να… παρανομήσεις γιατί θα σε «τσιμπήσουν»! Προτίμησε λοιπόν να μελετήσεις και να φιλοσοφήσεις κι αν νοιώσεις άδειος/α από ενέργεια μην επιμείνεις αφού ενδέχεται να πάθεις κάποιο ατύχημα «στα καλά καθούμενα». Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου ίσως γνωρίσεις κάποια ξεχωριστά πρόσωπα, που ασχολούνται με «εξεζητημένα» θέματα, σε σχέση όμως με μια τρέχουσα φιλία σου τα πράγματα δεν πάνε καλά και μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα