Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου φέρνει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ίσως μάλιστα αρχίσεις να θυμάσαι έντονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που ακόμη σε «καίνε», αφού η… φλόγα τους δεν έχει σβήσει! Παράλληλα, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα και να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά το ίδιο ακριβώς κάνουν και κάποιοι άλλοι που «σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες»! Επιπλέον, μπορεί να ακυρωθούν κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου αλλά και να «εξαφανιστούν» έγγραφα και αντικείμενα.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορείς μεν να σταθείς αλληλέγγυος/α, χωρίς όμως να συνδράμεις οικονομικά, αφού στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση. Πριν πειστείς λοιπόν να προσφέρεις το οτιδήποτε «τσέκαρε» για πιθανές… απατεωνιές! Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις κάτι εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή να προβείς σε μια εντελώς αχρείαστη αγορά. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να υιοθετήσεις μια παραδοσιακή θεραπευτική αγωγή αλλά μπορεί και να σε «στείλει», αποκαλύπτοντας τον/την ένοχο/η μιας μηχανορραφίας, που σου κόστισε αρκετά.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις στην ζωή σου και σε βοηθά να δραπετεύσεις από τα δύσκολα, τονίζοντας περισσότερο τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο σε πιο πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις ή παρανοήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Επιπλέον, σήμερα είσαι αρκετά επιρρεπής σε ιώσεις γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει σε επαφή με παλαιούς ανταγωνιστές σου, που δεν έχουν ξεχάσει το παρελθόν και ζητούν «τα ρέστα» τους.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα