Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια αποζημίωση ή κληρονομιά, συνάμα όμως ρίχνει «αυλαία» στην ζωή σου, πιστοποιώντας το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου. Παράλληλα ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει μια απογοήτευση από φίλο ή φίλη.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που αν τύχει να «στραβώσει» στην συνέχεια θα σε φέρει στα πρόθυρα της… απόγνωσης! Ίσως όμως και να αξίζει το «ρίσκο». Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να περνά δύσκολα, ίσως μάλιστα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στην υπόθεσή του. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει έκτακτες ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου «ψαλιδίσει» κάποιες από τις προσδοκίες σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να ανακαλύψεις… διάφορα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα… ανάλογα! Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου. Παράλληλα ο Κρόνος στον Υδροχόο επιβάλλει… στέρηση εξόδου και προσφέρεται μόνον για διάβασμα και για να φτιάξεις ένα οργανόγραμμα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών. Ίσως όμως να σε «τρέξει» κι ένας συγγενής σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα